Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Będę tatą :-))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chciałem się wszystkim pochwalić że tydzień temu dowiedziałem się iż zostanę tatą.Prawdopodobnie w sierpniu.Pozdrawiam przyszłych i obecnych tatusiów

Opublikowano

Witam,chciałem się wszystkim pochwalić że tydzień temu dowiedziałem się iż zostanę tatą.Prawdopodobnie w sierpniu.Pozdrawiam przyszłych i obecnych tatusiów

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Gratulacje, to ciesz się każdą przespaną godziną, bo zostało Ci ich niewiele :decayed: :decayed: :decayed:

Żartuję, nie jest tak źle :naughty:

Jeszcze raz gratulacje :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze raz gratulacje

dzięki

Mile widziane porady związane z samochodem typu podróże z maluchem,jaki fotelik itp.

Opublikowano

ja mam poradę: kombi albo trumna na dach

Opublikowano
  • Autor

aż tyle gratów trza wozić? :wallbash:

Opublikowano

aż tyle gratów trza wozić? :wallbash:

Nie, nie trzeba.

Bez przesady. Może od razu minivana zaproponujcie :gwizdanie:

Opublikowano

haha ja dzis w stresie chodze zonie wody odeszly,bylismy w szpitalu ale do domu nas odeslali bo skorcze sa co 7-8min a nie co 5min....wiec czekamy.....wiec sylwka spedze najprawdopodobniej w szpitalu.......

Opublikowano

Moja ma termin na 7 stycznia już raz byliśmy w szpitalu bo się korek odetkał i się woda lała także święta i sylwek bezalkoholowy bo nie wiadomo kiedy się zacznie`''rozrywanie'' :kwasny: pozdrawiam tatuśków !!!

Opublikowano
  • Autor

no to moje gratulacje krzysiek23 i gniady 79

gratulacje,córka czy syn?

Opublikowano

No to Panowie powodzenia :good: :good: :good: :good:

2011 rok może zaczniecie już w powiększonym gronie :naughty:

Opublikowano

haha ja dzis w stresie chodze zonie wody odeszly,bylismy w szpitalu ale do domu nas odeslali bo skorcze sa co 7-8min a nie co 5min....wiec czekamy.....wiec sylwka spedze najprawdopodobniej w szpitalu.......

będzie miał niezła datę urodzenia

gratuluje i prosimy o więcej, ktoś musi robić na nasza emeryturę :decayed:

Opublikowano

Dobry Sylwek :kox: A dziecko wybiera kiedy chce się urodzić 2010 czy 2011 :naughty: Pomyślnego rozwiązania życzę :good:

No to gratki :good: Ty też tego Sylwka zapamiętasz :) Albo inaczej, nie będziesz nic z niego pamiętał :naughty: Podwójna okazja do opicia :naughty: Jeszcze raz gratuluję :hi:

Opublikowano
  • Autor

Podziękował

Opublikowano

ale co do ilości gratów jakie czasem trzeba wozić to jak dla mnie bagażnik za mały

Opublikowano

Dobry Sylwek :kox: A dziecko wybiera kiedy chce się urodzić 2010 czy 2011 :naughty: Pomyślnego rozwiązania życzę :good:

No to gratki :good: Ty też tego Sylwka zapamiętasz :) Albo inaczej, nie będziesz nic z niego pamiętał :naughty: Podwójna okazja do opicia :naughty: Jeszcze raz gratuluję :hi:

dzieki dzieki za zyczenia.....u mnie corka bedzie.....korek zonie oderwal sie wczoraj dzis w nocy wody pekly....no coz trzeba czekac az malenstwo sie wykluje kwestia tego czy juz w nowym roku czy moze jeszcze w tym 31 grudnia...haha....ja osobiscie wolalbym 1 stycznia ale to nie zalezy odemnie :naughty: :naughty: pozdrawiam tatusiow

Opublikowano

ale co do ilości gratów jakie czasem trzeba wozić to jak dla mnie bagażnik za mały

Jak moja córcia się urodziła, jeździliśmy malaczem i dawaliśmy radę :cool1: :cool1:

Opublikowano
  • Autor

to nie źle musiało być w malaczu

Opublikowano

to nie źle musiało być w malaczu

Hardkor :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

hehehehhe

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:08_________________________________________________ile ma już wiosen twoja pociecha Kimi?

Opublikowano

hehehehhe

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:08_________________________________________________ile ma już wiosen twoja pociecha Kimi?

6 i pół prawie :decayed:

Kawał kobity :wink4: