Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Będę tatą :-))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie powiem ale ja się trochę boje ojcostwa,obowiązki,choroby itp :confused4:

Przeeeestań :wink4:

Ojcostwo nie jest łatwe.. ciągle brakuje czasu, żona może wkurzać Cię bardziej niż zwykle..ale jak zobaczysz śpiące maleństwo to serce mało

nie wyskoczy z klaty ze szczęścia :kox:

więc natura zrobi wszystko za Ciebie :cool1:

...albo żona :decayed:

no ja tu juz czekam niecierpliwie....glownie zeby zonie bylo lzej bo zwija sie z bolu od skorczy.....az zal patrzec bo nie mozna jej pomoc

Stary dużo wody, jakieś landrynki owocowe, szminka ochronna i dużo wyrozumiałości :wink4:

Opublikowano
  • Autor

raggaman widzę po wypowiedziach że zawodowiec :naughty:

Opublikowano

ja mam polrocznego syna... jest dla kogo zyc i pracowac...

patrys.jpg

Opublikowano

patrys.jpg

:decayed:

Fajny bobas :good: :good: :good:

Opublikowano

patrys.jpg

:)

Opublikowano

patrys.jpg

:> :>

Opublikowano

raggaman widzę po wypowiedziach że zawodowiec :naughty:

Gdzie tam.. ja przechodziłem to po raz pierwszy rok temu :wink4:

Człowiek najadł się stresu przed i po .. ale w gruncie rzeczy dobrze, że jest ...dobrze :decayed:

Ps. Niektóre pielęgniarki i położne to #@!#!@$#@!$ ( nie mówię, że wszystkie..te co akurat były na oddziale mojej żony ) :cool1:

Opublikowano

najfajniejszy...juz 2 dnia swojego zycia wyrwal pierwszy towar na miescie :wink4:

teraz regularnie na zakupach laski wyhacza nieznajome do ktorych puszcza oczko... lepszego syna wymazyc sobie nie moglem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

dobra chopy ja spadam,Szczęśliwego Nowego Roku zadowolenia z pociech no i z żon,zdrowia dla wszystkich.

Opublikowano

Sancho ... Jak już zabraknie Ci bajery to syn wyhaczy towar za Ciebie :decayed::tongue4:

Opublikowano

no przeczytałem wątek i widzę samych szczęśliwych tatusiów bądź przeszłych tatusiów :kox: :kox: więc i ja się pochwale moja ma termin na 12 kwietnia :banan::buhaha: i już się doczekać nie mogę chodź pewnie urwie się imprezowanie bynajmniej takie jak do tej pory :gwizdanie: no i oczywiście widzę że przyrost naturalny idzie ku dobremu :wink4:

Opublikowano

Gratulacje dla wszystkich przyszłych tatusiów :oklaski: :oklaski: :oklaski:

w końcu zrobiliście coś co ma ręce i nogi :naughty:

Opublikowano

Gratulacje dla wszystkich przyszłych tatusiów :oklaski: :oklaski: :oklaski:

w końcu zrobiliście coś co ma ręce i nogi :naughty:

nie - jak to mój dobry kolega mówi zmieniliśmy dziurę :evil:

Opublikowano

mój ma prawie 15 lat i dzielnie idzie w moje ślady

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ewnie urwie się imprezowanie bynajmniej takie jak do tej pory

Przez pierwszy rok.. później jak dzieciaczek będzie ogarniał rodzinę to podrzutka do teściów, cioć itp. :naughty::decayed:

Opublikowano

ja zaliczylem kolejna wizyte w szpitalu skurcze sie nasilaja....pewnie za kilka godzin pojade po raz ostatni

Opublikowano

Dobry wątek... ja pracuję nad ciastem.....

Opublikowano

no przeczytałem wątek i widzę samych szczęśliwych tatusiów bądź przeszłych tatusiów :kox: :kox: więc i ja się pochwale moja ma termin na 12 kwietnia :banan::buhaha: i już się doczekać nie mogę chodź pewnie urwie się imprezowanie bynajmniej takie jak do tej pory :gwizdanie: no i oczywiście widzę że przyrost naturalny idzie ku dobremu :wink4:

Gratki Diman ;) To ze bedziesz miec dziecko nie oznacza ze sie wszystko musi skonczyc ;)

Gratulacje rowniez i dla innych kolegow ;)

Raggaman, co prawda nie mam b6 ale b5 w tym roku jechalismy na wczasy na 10 dni do Miedzyzdroji i Ci powiem ze nie wiele brakowalo a bagaznika by zabraklo :decayed: Po sam sufit bylo zaladowane juz tam nic nie szlo upchnac ;) Szczescie ze nie zlapalem kapcia po drodze bo bym chyba szalu dostal jak bym mial to wszystko wyjmowac :D

Opublikowano

Przez pierwszy rok.. później jak dzieciaczek będzie ogarniał rodzinę to podrzutka do teściów, cioć itp. :naughty::decayed:

no tez to tak podobnie widze :kox: :kox:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 15:51_________________________________________________

ja zaliczylem kolejna wizyte w szpitalu skurcze sie nasilaja....pewnie za kilka godzin pojade po raz ostatni

no to powodzenia trzymam kciuki za pozytywne i bezbolesne rozwiązanie :good:

Opublikowano

no tez to tak podobnie widze :kox: :kox:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 15:51_________________________________________________

no to powodzenia trzymam kciuki za pozytywne i bezbolesne rozwiązanie :good:

To samo, powodzonka i nie stresuj się, będzie wszystko ok :good: :good: :good: :good: :good: