GRazny Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no mi też się widzi że wiosna będzie... niestety... no szkoda bo wódka najlepsza jest chłodzona w śniegu no nie tylko wódka... kto to był rok temu Poziek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no mi też się widzi że wiosna będzie... niestety... no szkoda bo wódka najlepsza jest chłodzona w śniegu no i zawsze łatwiej drogę do domu odnaleść po śladach na śniegu jak się alkoholowy szwędacz włączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no mi też się widzi że wiosna będzie... niestety... no szkoda bo wódka najlepsza jest chłodzona w śniegu no nie tylko wódka... kto to był rok temu Poziek? też go tam chłodziliście ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no mi też się widzi że wiosna będzie... niestety... no szkoda bo wódka najlepsza jest chłodzona w śniegu no nie tylko wódka... kto to był rok temu Poziek? też go tam chłodziliście ?? a podobno gorąco mu było... ale po tym wyskoku chyba jeszcze bardziej zczerwieniał... choć mnie tam nie było to nie wiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no mi też się widzi że wiosna będzie... niestety... no szkoda bo wódka najlepsza jest chłodzona w śniegu no nie tylko wódka... kto to był rok temu Poziek? też go tam chłodziliście ?? a podobno gorąco mu było... ale po tym wyskoku chyba jeszcze bardziej zczerwieniał... choć mnie tam nie było to nie wiem :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no mi też się widzi że wiosna będzie... niestety... spokojnie moze będzie tak jak w zeszłym roku , tydzień po zlocie czyli 7 Kwietnia 2010 tak było w Bukowinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 życie :gwizdanie: Pany bez Q niech sobie każdy przed wyjazdem worek soli zakupi dla pewności precz z burżuazją Ale opowiadacie, wystarczy dobry rozbieg i audiczka z FWD wyjedzie, a jak było 2 lata temu, śniegu 5m wysokości i się udało, no nie wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 życie :gwizdanie: Pany bez Q niech sobie każdy przed wyjazdem worek soli zakupi dla pewności precz z burżuazją Ale opowiadacie, wystarczy dobry rozbieg i audiczka z FWD wyjedzie, a jak było 2 lata temu, śniegu 5m wysokości i się udało, no nie wszystkim bo gdzie kal gdzie ale w bukowinie to już 2 zimówki trzeba mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 życie :gwizdanie: Pany bez Q niech sobie każdy przed wyjazdem worek soli zakupi dla pewności precz z burżuazją Ale opowiadacie, wystarczy dobry rozbieg i audiczka z FWD wyjedzie, a jak było 2 lata temu, śniegu 5m wysokości i się udało, no nie wszystkim Pablo myślisz że dasz radę a jak duży ten rozbieg planujesz myślisz że z pod M1 styknie są tam jakieś wiadukty w pobliżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 19:36_________________________________________________Pablo podobno dzwoni po kolegach (a wiadomo że on WSZYSTKICH zna ) i próbuje załatwić taki rozbieg: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 19:36_________________________________________________Pablo podobno dzwoni po kolegach (a wiadomo że on WSZYSTKICH zna ) i próbuje załatwić taki rozbieg: mówisz że mu załatwiają zieloną linię byle nie zieloną milę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 życie :gwizdanie: Pany bez Q niech sobie każdy przed wyjazdem worek soli zakupi dla pewności precz z burżuazją Ale opowiadacie, wystarczy dobry rozbieg i audiczka z FWD wyjedzie, a jak było 2 lata temu, śniegu 5m wysokości i się udało, no nie wszystkim Pablo myślisz że dasz radę a jak duży ten rozbieg planujesz myślisz że z pod M1 styknie są tam jakieś wiadukty w pobliżu Tomek :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no mi też się widzi że wiosna będzie... niestety... spokojnie moze będzie tak jak w zeszłym roku , tydzień po zlocie czyli 7 Kwietnia 2010 tak było w Bukowinie eee.... to spox rozumiem że za śnieg było też zapłacone tam po lewej na zdjęciu koło tego świerka to widać nogi tego Poźka o którym piszecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tomek widze że do serca sobie wziąłeś tą ilość postów :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 będzie ktoś na zlocie na nartach jeździł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tomek widze że do serca sobie wziąłeś tą ilość postów :polew: no kuwafa muszę mieć kolor kupy to zlota [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 20:10_________________________________________________ będzie ktoś na zlocie na nartach jeździł ? ja biorę dechę bo po bani mi się nogi krzyżują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 będzie ktoś na zlocie na nartach jeździł ? wszyscy, konkurs się zrobi 4 skoczni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 będzie ktoś na zlocie na nartach jeździł ? wszyscy, konkurs się zrobi 4 skoczni ja tam zabieram dupolotkę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 będzie ktoś na zlocie na nartach jeździł ? wszyscy, konkurs się zrobi 4 skoczni OK zobaczymy kto będzie miał najlepsze wyjście z progu i lądowanie z telemarkiem apropos Marek ktoś mi mówił że to ty jesteś na letnim po tej kąpieli w morzu to twoje te cochones Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tomek widze że do serca sobie wziąłeś tą ilość postów :polew: Kraków widze mocny będzie na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi