Szati 1991 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam Nie świeci mi lampka z przodu auta ani po otwarciu drzwi ani po normalnym włączeniu, chodzą mi tylko te malutkie z przodu ale tylko jak je sam włacze a przy otwartych drzwiach już nie... żarówka jest dobra i bezpiecznik też Co to może być za wada?
paweu1 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Rozbierz lampę i sprawdź czy blaszki w przełaczniku nie odstają i powodują tym przerwy w obwodzie
Szati 1991 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 ok to rozbiore to i zobaczymy co w trawie piszczy:) mikro styki nie mogły paść bo z tyłu się zapalają lampki:)
P-U-M-A Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 A czy może mi ktoś odpowiedzieć czy microstyki mogą być powodem tego że u mnie też oświetlenie wnętrza szaleje mianowicie. Raz świeci raz nie. Czasami tylko mrugnie i nie świeci i po 2 min się odświeci. Albo jak kluczyk z stacyjki wyciągne to tak samo raz świeci raz nie.
norbuja Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177593.msg2070443#msg2070443
Rekomendowane odpowiedzi