Nowek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ciepło sie zrobiło wiec można coś pomyśleć tak jak kiedyś że co niedziele o danej godzinie, carefour czy tam makro. Fakt audi już nie posiadam ale fanem tej marki pozostane wiec ja wbijam jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_zg Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 NO vaglubuski.pl maja spoty na CRS co niedziele o 19.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix84 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 1.Topor 2.Nowak_zg 3.k0za 4.siny21 5.duffy 6.aju 7.Fenix ( dawniej BOZET) Pytanie za 100punktow gdzie i kiedy ten spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_zg Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 1.Topor 2.Nowak_zg 3.k0za 4.siny21 5.duffy 6.aju 7.Fenix ( dawniej BOZET) 8. Dawid Pytanie za 100punktow gdzie i kiedy ten spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 panowie, co niedzielę za basenem w ZG śledźcie temat na vaglubuski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Niedziela 15lipca planowany trochu większy zlocik, godzina 18:00 Tu mapka gdzie dokładnie będzie zlot i jak dojechać od strony sulechowa, pierwszy zjazd na miasto. ( dla nie miejscowych:wink: ) Miejsce zaznaczone X to punkt zbiórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_zg Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 15.07.2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Panoramy: Fotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 I takie tam odemnie dla bezimiennego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Haha najbardziej brudne auto na parkingu a myte dzisiaj 2 razy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0za Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 no to ładnie, przegapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowek Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 leonem sie troche nie wstrzleiłem w marke akurat no ale trudno:facepalm: dlatego jest na sprzedaż jak coś hehe:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 O tam, oj tam:decayed: Wychodzi że ja po prostu myć auta nie umiem+ do tego myjka na tesco, ale auto duffy'ego też do czystych nie należało:decayed: Chyba se rosta zrobie i wtedy nie będe musiał sie martwić o czystość z zewnątrz hehe:grin: Ogólnie zlocik był OK:thumbup1: Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 leonem sie troche nie wstrzleiłem w marke akurat no ale trudno:facepalm: dlatego jest na sprzedaż jak coś hehe:decayed: Leonek porządny sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Ale moj od kiedy kupilem nie umyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Nie myty, a myty nieumiejętnie to prawie to samo:decayed: musze do Mata zagadać co by mi kurs mycia auta zrobił hehe:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowek Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 leonem sie troche nie wstrzleiłem w marke akurat no ale trudno:facepalm: dlatego jest na sprzedaż jak coś hehe:decayed: Leonek porządny sprzęt Dzieki dzięki! ale to nigdy nie bedzie audi niestety:P jednak sentyment do marki pozostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Szukaj S3:wink: o ile kojarze to niedawno była w ZG odszykowana srebrna S3 quattro na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowek Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Juz nie jest na sprzedaż, kolega ją miał sprzedawał i odkupił ją też inny kolega, proponowano mi ale jednak nie chce 3 drzwiowego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 To tylko powrót do A4:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi