Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Koło dojazdowe ( zapasowe)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki mały problemik odnośnie tego ze jadę wczoraj autem łapie kapcia otwieram bagaznik a tu ZONK ani kola zapasowego ani nic w miejscu kola ładnie leży akumulator :) czy w B8 jak jest akumulator wejdzie jeszcze jakas mala dojazdowka??? jak tak to jaka a jak nie to jakie jest inne rozwiązanie?? jak jest u was ? pewno jakies naboje pianki itp , ale żeby tego uniknąć jest jakis sposób bo jednak kolo to kolo:)

Opublikowano

po pierwsze dobrze byloby sie podlaczyc pod ten temat

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=127036.0

po drugie jak chcesz kolo zapasowe to kup sobie na allegro felge na sztuki i do tego opone takich rozmiarow jak masz fabrycznie. no chyba ze zmieniales kola i teraz jezdzisz na 19"-20" to kup 17" z opona 225/45 badz 235/45

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam mam taki mały problemik odnośnie tego ze jadę wczoraj autem łapie kapcia otwieram bagaznik a tu ZONK ani kola zapasowego ani nic w miejscu kola ładnie leży akumulator :) czy w B8 jak jest akumulator wejdzie jeszcze jakas mala dojazdowka??? jak tak to jaka a jak nie to jakie jest inne rozwiązanie?? jak jest u was ? pewno jakies naboje pianki itp , ale żeby tego uniknąć jest jakis sposób bo jednak kolo to kolo:)

Witam, miałem podobną sytuacje, na allegro kupiłem oryginał za 500zł, o ile jeszcze nie kupiłeś to zwróc uwagę na wkład i plastiki które się znajdują w około koła zapasowego, są inne. Mi się udało, podjechałem osobiście po koło, koleś handlował częściami do audi i wymienił mi ten wkład z pokrywą plastikową w cenie, jeszcze tylko ori lewarek i klucz do kół bo oczywiście nie było :wallbash:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, miałem podobną sytuacje, na allegro kupiłem oryginał za 500zł, o ile jeszcze nie kupiłeś to zwróc uwagę na wkład i plastiki które się znajdują w około koła zapasowego, są inne. Mi się udało, podjechałem osobiście po koło, koleś handlował częściami do audi i wymienił mi ten wkład z pokrywą plastikową w cenie, jeszcze tylko ori lewarek i klucz do kół bo oczywiście nie było :wallbash:

camilo... :hi:

Jakie dokładnie plastiki kupowałeś do tego zapasu? Znalazłem na Allegro coś takiego

http://moto.allegro.pl/audi-a4-8k0-s-line-elementy-z-bagaznika-i1567261126.html

i jeszcze takie

http://moto.allegro.pl/audi-a4-b8-8ko-styropian-z-bagaznika-do-kombi-i1555677278.html

Napisz które Ty masz, żebym nie kupił czegoś zbędnego. Teraz w miejscu koła mam tylko akumulator i zestaw naprawczy przyłapany plastikową śrubą (swoją drogą troche mało miejsca nawet jak na dojazdówkę :mysli:).

Pozdro.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Sorry za odgrzanie kotleta ale prawdopodobnie trzeba kupić 8K9813685 i zamontować z lewej strony akumulatora gdyż tam tylko jest jakieś miejsce w tej wnęce... W przyszłym tygodniu się okaże :wink4:[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 12:45_________________________________________________Jednak uchwyt pasuje :wink4: Montuje się go nie z lewej strony woofera tak jak mi się wydawało tylko po przeciwnej stronie woofera - jutro wkleję fotki - aaa i pasuje do lewarka z literką "C" nie wiem jak do innych :wink4:[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 21:09_________________________________________________tak to wygląda

dsc02534x.jpg

• 2 lata później...
Opublikowano

Panowie gdzie mogę kupić ten plastik co widać na dole zdjęcia w kształcie litery C, nigdzie nie mogę go znaleźć, czy to się jakoś nazywa czy ma jakiś numer??

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

A co z aku. Zmiesci się tam kolo jak jest aku ?

Opublikowano

Ten plastik "C" to jest WOOFER :decayed::wink: