bezimienny Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Do praktycznie kazdego dostaniesz części, mercedes dba o miłośników starych aut tej marki, tylko "to drogie rzeczy są" jak to mówi pewien "inżynier"
insane_Infinity Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 Wszystkie części zakupione w http://www.mercedes-benz-classic.com a Auto od podstaw odnowienie w ASO Mercedes-Benz u mnie w Koszalinie i fakt ceny niektórych części są masakryczne ..
insane_Infinity Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 Czemu Biedna?? Nie rozumiem ciebie Pawle
PABLO Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Czemu Biedna?? Nie rozumiem ciebie Pawle Biedna miałem na myśli jak zobaczyłem na pierwszych zdjęciach bez maski i środka A biedna to ona raczej nie będzie
StoRK Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Piękny klasyk. Znajomy zrobił coś podobnego ze w126 SEC. Też kupił za grosze rozsypującą się fure, a teraz po długich godzinach w garażu auto wygląda jakby wyjechało z salonu.
CORNEK Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 i co jest już 3.6? wciska w fotel?
martin0485 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 No właśnie, jest? Też jestem ciekaw.
Rekomendowane odpowiedzi