Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

HTC Desire - opinie, problemy, ciekawe aplikacje, spostrzeżenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zadaj sobie pytanie czy potrzebujesz pokrowca HTC to wytrzymałe telefony. Jeśli pracujesz fizycznie w kurzu itp to można taki zastosować.

Opublikowano

no właśnie słyszałem różne opinie ;-) choćby taką że jak już spadnie to nie ma co podnosić ;) generalnie pracuję w biurze dlatego myslałem o tym tańszym.

Opublikowano

no właśnie słyszałem różne opinie ;-) choćby taką że jak już spadnie to nie ma co podnosić ;) generalnie pracuję w biurze dlatego myslałem o tym tańszym.

Wydaje mi się ze pokrowiec nie będzie ci potrzebny, mój już tyle razy lądował na glebie i jeszcze żyje i ma się dobrze. Zdarza się nie raz że spadnie nieszczęśliwie na ekran i pęknie ale to pewnie pokrowiec nawet nie pomoże. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ja powinienem swojego dostać za parę dni i też właśnie myślę jaki pokrowiec. Chociaż bardziej skłaniam się ku jakiemuś skórzanemu, zapinanemu niż takiej drugiej obudowie. Zobaczymy początkowo jak to będzie bez żadnego pokrowca..

e52 mam w czymś takim od początku: http://allegro.pl/etui-wsuwka-krusell-luna-do-htc-a8181-desire-bravo-i1431125902.html i mimo raczej średniej jakości mat. jest właściwie bez żadnych rys..

Opublikowano

Ja powinienem swojego dostać za parę dni i też właśnie myślę jaki pokrowiec. Chociaż bardziej skłaniam się ku jakiemuś skórzanemu, zapinanemu niż takiej drugiej obudowie. Zobaczymy początkowo jak to będzie bez żadnego pokrowca..

e52 mam w czymś takim od początku: http://allegro.pl/etui-wsuwka-krusell-luna-do-htc-a8181-desire-bravo-i1431125902.html i mimo raczej średniej jakości mat. jest właściwie bez żadnych rys..

Podobny pokrowiec jest w HD2

Opublikowano

ja w zasadzie nie chce etiu z klapką bo mnie będzie wkurzało ciągłe jej otwieranie/zamykanie. A i taki wsuwany mi nie pasi. Kupię ten za 89 zł i zobaczymy co to warte ;-)[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 11:30_________________________________________________jednak zamawiam ten: http://allegro.pl/nowy-oryg-case-mate-hybryda-do-htc-desire-fvat-i1442377958.html

znalazłem też że są rysiki działające z tymi ekranami: http://allegro.pl/rysik-do-ekranu-pojemnosciowego-htc-desire-i1423964895.html

Opublikowano

do tego ekranu nie potrzeba rysika

Opublikowano

tak też się właśnie zastanawiałem po co tam rysik

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jest jakaś rada na to, że jak napiszę polskie znaki w smsie to automatycznie wiadomość jest skracana do 70 znaków? Telefon to Desire..

Opublikowano

To przez PL znaki ;-) Zainstaluj sobie SWYPE w wersji bez ogonków i po problemie ;-) Pozatym odkąd mam swype'a to już bym nie wróciłem do standardowego pisania sms'ów ;-)

Opublikowano
  • Autor

SWYPE powiadasz.. już popatrzę co to :mysli:

Opublikowano
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

swype jest w porządku, polecam też Mini Info darmowe :wink4:

Opublikowano

ściągnijcie sobie grę ANGRY BIRDS ;-) zarąbista ;-)

Opublikowano
  • Autor

ściągnijcie sobie grę ANGRY BIRDS ;-) zarąbista ;-)

Na lapie grałem.. nieźle wciąga ;->>