Opublikowano 12 Listopada 200718 l Jak wczesniej pisalem autko nie chcialo palic na benzynce teraz wogole juz nawet niedrgnie co moglo sie stac??
Opublikowano 12 Listopada 200718 l Autor jak pomyka na gazie to gasze na gazie jak pomyka na benzynce gasnie na benzynce
Opublikowano 28 Kwietnia 201016 l Mój dzisiaj po małej trasie jak wyjeżdżałem zapalił na benzynie bez zarzutu jak dojechałem i chciałem odpalić ponownie koniec nie dało rady wykręciłem świece iskra jest czyżby pompka paliwa ale jeżeli by się zatarła lub spaliła czy wysadziłby bezpiecznik natomiast na gazie odpaliłem i auto chodzi jak powinno i teraz nie wiem o co chodzi
Opublikowano 28 Kwietnia 201016 l A dużo paliwa miałęs wtedy w baku? Nie słyszałes jakis dziwnych dzwięków z bagażnika?
Opublikowano 29 Kwietnia 201016 l To trzeba by zdiagnozować czy pompka paliwowa działa. Najłatwiej włożyć głowę do bagażnika i nasłuchiwać z prawej strony tuż za kanapą. Niech ktoś przekręci kluczyk w pozycję zapłon - powinno być słychac buczenie pompki. Jak cisza to trzeba sprawdzić bezpiecznik ale gdzie on jest przy Twoim modelu to nie mam pewnosci. Najpewniej przy drzwiach kierowcy.
Opublikowano 29 Kwietnia 201016 l nie mam instalacji gazowej ale kolega w a6 mial taki sam objaw i to wlasnie byla pompa paliwa
Opublikowano 29 Kwietnia 201016 l niestety kolego na samym gazie nie pośmigasz trzeba od czsu do czasu wlać benzynki ja mam zawsze minimum 1/4 zbiornika