Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż Ksenon - gdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie do was. Kupiłem audi A4 2005r i chce wstawic ksenony... ale z poziomowaniem i ze spryskiwaczami. znacie moze jakis serwis gdzie mozna wstawic owe ksenony? W serwisie autoryzowanym wiem ze wstawiaja ale kosmos cena Jestem z Gdanska ale moge podjechac do dobrego warszatu gdzies w PL.

Opublikowano

A ile Ci krzyknęli w ASO ??

Opublikowano
  • Autor

8-9tys hehe .... troche przesadzili :)

Opublikowano

Daj sobie spokój z samopoziomaowaniem i spryskami, za dużo zachodu.

Kup sobie ori lampy ksenonowe albo bi-ksenonowe za jakieś 1,5-2,0 tys zł, wstaw w miejsce swoich i masz po sprawie.

Albo wstaw sobie zestaw HID, jak przeczytałem na tym forum całkiem zachwalany, no i znacznie tańszy.

Opublikowano
  • Autor

Ori ksenony komplet kosztuje 1500zł? myslalem ze drozej... Ale masz na mysli ksenony a nie cale lampy z ksenonami? ale jak same ksenony to chyba przetwornice itd jeszcze...?

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item269974376_audi_a4_b7_bi_xenon_bialy_kierunek_nowe_.html

jeśli w B7 jest jak w B6 to wyciągasz stare wkładasz nowe, robisz klik, klik i masz BI-xenon zamiast zwyklaków... ( ja zmieniałem u siebie ze zwykłych na Bi-xenon - kostki pasowały, wyciągnąłem tylko stare a włożyłem nowe lampy i tyle...)

Opublikowano

Podstawowa wersja xenonow kosztuje ok 2 tysiow. Ale jesli juz bys chcial xenony skretne to trzeba wiecej zaplacic. A co do linku podanego przez alvaro To sa to reflektory z bialymi kierunkami :th: bez pomaranczowej poswiaty.. takze mysle ze tym bardziej warto.. :decayed:

Opublikowano

skrętne potrzebuję ale jeszcze czujniki tak samo jak z poziomowaniem więc nie ma sensu żeby kupował skrętne dlatego wydaje mi się że te z mojego linka będą najlepszym rozwiązaniem... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Hmm... zeby tak bylo jak mowiecie ze kupuje za 2000zł i tylko "klik-klik" i mam ksenony to super sprawa :) A jak nie ma spryskiwaczy to nie bedzie razic innych kierowcow jak sie przybrudzi? wtedy chyba strasznie sie rozprasza swiatlo...?

Opublikowano

sigmaat bylo juz pare razy o tym.. Kazdy ma inne zdanie na ten temat.. :) Ja uwazam ze oslepiac tylko bedzie wtedy gdy za wysoko beda ustawione.. :decayed:

Opublikowano

sigmaat mi tam nikt nie miga jak jeżdżę że kogoś oślepiam a co do problemu "klik klik" nie ma dużo użytkowników B7 na forum proponuję Ci wysłąć do wszystkich zapytanie (PW bądź mail) czy któryś nie zakładał sobie xenonu czy tam bi i będzie wszystko jasne... :mysli:

Opublikowano

ja zmieniałem u siebie ze zwykłych na Bi-xenon

W sensie ze zwykłych lamp H7 na bi-xenon ?

Opublikowano

Raffi_wawa to i ja tak zrobiłem , ale MY MAMY B6 a nie B7, prawda ? :evil:

Opublikowano

A jak sie sprawa ma z badaniami technicznymi no i ewentualnie z policją, jeżeli nie masz sprysków i samopoziomowania?

Opublikowano

A jak sie sprawa ma z badaniami technicznymi no i ewentualnie z policją, jeżeli nie masz sprysków i samopoziomowania?

my nie Niemcy, u nas takich problemów nie robią (jeszcze... ;) )

Opublikowano
  • Autor

To zmieniales w B6 czy w B7? :)

Opublikowano

A nie widzisz jaki ma model auta na zdjęciu ?

Opublikowano

A nie widzisz jaki ma model auta na zdjęciu ?

Kolego nie cwaniakuj mi tu :evil: masz B6 więc nie wiem po co się udzielasz skoro sigmaat chodzi o B7 (że w B6 pasuje to już wie bo stronę wcześniej mu napisałem, ale Tobie kolego chyba się nie chciało tego czytać co ?? )

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie :)

a tak z innej beczki chce jeszcze wstawic sobie czujniki parkowania.... tez musze dowiedziec sie czy to duzo zachodu :) i myslalem o d*pach grzanych ale to juz wogole za duzo zachodu chyba :)

Opublikowano

sigmaat

a tak z innej beczki chce jeszcze wstawic sobie czujniki parkowania.... tez musze dowiedziec sie czy to duzo zachodu smiley

no najlepiej założyć ori zderzak i parktronik... :naughty: