wojciech007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam Czy da się naprawić wkładki do zamków? Mam problem: jeden zamek nie działa, tzn można otworzyć drzwi każdym kluczykiem, a nawet wkrętakiem. Da się jakoś naprawić wkładkę? Bo w serwisie za komplet zaśpiewali 1400zł, trochę to drogo jak dla mnie:/
szogun0 Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Powinno dać radę, ale trzeba mieć coś na dawcę zapadek.
Gość Michał Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 W poprzedniej B5 miałem naprawiana wkładkę bo jakis gnojek mi ją rozwalił,prawdopodobnie wkretakiem.Gostek od zamków/stacyjek za wymontowanie,naprawę i ponowne zamontowanie skasował 60zł.
wojciech007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Opublikowano 12 Listopada 2007 Ciekawe czy w "moim" mieście ktoś będzie umiał zrobić coś takiego. Mam nadzieję, że znajdę specjalistę, bo te 1400zł to mnie przeraża, a te spanie jak na igłach i myślenie czy nikt auta nie kradnie to mnie męczy:)
Gość Michał Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 a te spanie jak na igłach i myślenie czy nikt auta nie kradnie to mnie męczy:) Dopóki tego nie naprawisz zdejmij boczek i zobacz,może da się odłączyć ciegno od wkładki(jesli tam jest cięgno ),bedziesz otwierał auto z drugiej strony.
wojciech007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Opublikowano 12 Listopada 2007 Tak też myślalem, zdjąłem boczek, ale to nie takie łatwe żeby tam się dostać, chyba trzeba zozkręcać drzwi i poszycie zdejmować, echhh
Gość krzychuzzz Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 może to Ci się przyda http://infoserwis.elk.pl/elk/firmy/033.html google Twoim przyjacielem
Rekomendowane odpowiedzi