pieciajek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Rozgryzam nalepkę z bagażnika z audi a4 2000r i większość już wiem ale nie mogę rozgryść co oznacza ten element który zaznaczyłem na fotce.Wcześniej to kod lakieru, na dole to opcja u góry nr, nadwozia ale to nie wiem czego się tyczy jak ktoś wie albo ma jakiś pomysł to proszę o info. Może jest jakaś stronka co to wyjaśnia.
Kimi Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Kolory wnętrzaKroje tapicerek - Materiał Numer komb. Wersja lago BP / N4G muszelkowy BE / N5F muszelkowy EC / N4H muszelkowy EC / N5G onyks (czerń) BR / N5F błękit royal EB / N4H błękit royal EB / N5G szary(lupkowy) BN / N4G tango EA / N4G
pieciajek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Fajnie że już coś jest ale najlepiej to było by jakby to było w full opisie, czyli od normalnej szmaty do recoro a tak apropo to jak jest opisane recaro i czy kolor skury też jest w kodzie?[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 20:38_________________________________________________Mam jeszcze takie kody które są a nie ma do nich opisu NIB / BL ? [mod]jeszcze raz użyjesz czegoś takiego "up" w Dziale technicznym i poniesiesz konsekwencje-to nie Dział"Sprzedam",że sobie robicie jakieś "up'y",żeby wątek był na wierzchu ,poza tym nabijasz posty-więc łamiesz Regulamin[/mod]
hornet Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 kody wyposażenia możesz sobie sprawdzić tutaj http://www.vwgolf.pl/dane-techniczne/kody-wyposazenia/
pieciajek Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Dzięki wszystko już jasne a z "up-em" sorki, przeważnie siedzę na sprzedaży. Jak dla mnie temat już zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi