Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tłumik końcowy do A4 B5 1.9TDI AFN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupowal moze ktos jakas koncoweczke do diesla i moze sie pochwalic. Chce kupic jakas koncowke dla estetyki ale zeby zachowac parametry zeby nie brzeczal jak w jakies calibrze. Mozecie cos doradzic.[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 00:08_________________________________________________2 sprawa wyciecie kata. Usunac caly i wspawac rurke?

Przy okazji przeczyscilbym uklad dolotowy kosztowne to jest? I czy po tym zabiegu lepiej furka by sie zbierala ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

do diesla ciężko zrobić ładne końcówki, gdzieś na forum była propozycja żeby zrobić coś takiego jak w B7 (mniej zagięta rura niż w B5) jak nie zagniesz rurki i wywalisz kata to cały zderzak sobie okopcisz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam proste rury i jakoś niezauważyłem żeby mi kopciło chyba że ktoś samochód myje od święta to może tak

Opublikowano

do diesla ciężko zrobić ładne końcówki, gdzieś na forum była propozycja żeby zrobić coś takiego jak w B7 (mniej zagięta rura niż w B5) jak nie zagniesz rurki i wywalisz kata to cały zderzak sobie okopcisz.

Bzdura :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

Bajki kolego piszesz :thumbdown:

co lepsze zawsze wypowiadaja sie Ci co czegos nie zrobili tylko wyczytali gdzies tam ,, np w brawo girl''

• 2 tygodnie później...