Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] D2S 4300 czy 5000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sądzicie co lepsze barwy standartowe 4300k czy 5000k sa oryginalne? philipsy, od tego ziomka, czy to wogóle oryginał:

http://allegro.pl/xenon-d2r-d2s-philips-nowe-odbior-poznan-i1418138603.html

lub coś takiego

http://allegro.pl/audi-zarowka-xenon-d2s-oryginalna-philips-xenonowa-i1415873607.html

odrazu z wymianą i ustawieniem świateł[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 10:16_________________________________________________prosze o ocenę :mysli:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 12:28_________________________________________________to jest podobno Philips D2S 85122

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

4300 masz oryginalną barwę, czasami lepiej dać parę złoty więcej a kupić u sprawdzonego sprzedawcy który cieszy się dobrą opinią i sprawdzonym towarem :good:

Opublikowano

Tak, Philips robi żarniki do Xenonu. Wybierz barwę 4300K, ponieważ we wszystkich oryginalnie montowanych Xenonach, światło właśnie ma barwę 4300K. Najlepiej oświetla drogę i nie ma takiej mocnej barwy niebieskiej jak światło z barwy 6000K... Oczywiście 8000K nawet nie bierz pod uwagę, są one nie legalne w PL

Opublikowano
  • Autor

4300 masz oryginalną barwę, czasami lepiej dać parę złoty więcej a kupić u sprawdzonego sprzedawcy który cieszy się dobrą opinią i sprawdzonym towarem :good:

kupiłem Philips 85126+ one mają około 4800 i zakładają je aktualnie w mnowych lepszych furach

4300 czyli Philips 85122 został zastąpiony własnie przez 85126+

Opublikowano

widzisz jakąś różnicę między 4300 a 4800??

Opublikowano
  • Autor

widzisz jakąś różnicę między 4300 a 4800??

obiscie nie mam porównania, bo przedtem miałem jakiś shit chiński, dlatego zmieniłem.

koles co mi sprzedawał, był oblatany jak ryj swini w korycie i mówił tak jak napisałem wyżej. 4300 mają delikatną żółtą barwe a 4800 wchodzą w lekki niebieski akcent. Nie powiedział, które lepsze, jedynie to że 4800 zastąpiły 4300 :hi: