Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Rozładowany akumulator :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam po forum ale nie widze aby ktos mial podobny problem. Cos sie dzieje z akumulatorem. Wstaje rano do pracy wsiadam w auto a tu bateria pusta. Podlaczylem prsotownik naladowalem aku ale widze ze znowu sie rozladowuje. Chyba cos pobiera mi na lewo prąd :(:( Zauwazylem ze po wylaczeniiu silnika przysisk swiateł awaryjnych mruga. I mruga cała noc. Wiec chyba to pobiera mi prad, Moze jakies inne porady??? POZDRAWIAM!!!

Opublikowano

jeżeli jesteś pewien że aku masz ok nie jest walnięte to musisz mieć przebicie na masę skoro tak nagle aku pada

Opublikowano

pompka centralnego też jest w b6?? ja tak miałem w b5 pompka miała zwarcie i mi aku rozładowała.... :hi:

Opublikowano

Nie jestem specem od mechaniki i elektryki ale... w seicento miałem taki problem i były to spalone diody alternatora które miały zapobiegać cofaniu się prądu :wink4: W audi też tak może być?

Opublikowano

odłącz klemę od akumulatora i podłącz szeregowo amperomierz, następnie wyciągaj po kolei bezpieczniki i się dowiesz jaki obwód pobiera nadmierny prąd

Opublikowano
  • Autor

odłącz klemę od akumulatora i podłącz szeregowo amperomierz, następnie wyciągaj po kolei bezpieczniki i się dowiesz jaki obwód pobiera nadmierny prąd

Oki a którea kleme ?? i jak szeregowo podlaczyc amperomiez??? [br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 06:46_________________________________________________Wymiana akumulatora pomogła. Stary byl juz wyjechany :):):) Za,mykam temat dzieki za pomoc !!