Omenos Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 witam Panowie. podlaczal z was ktos tube ze wzmacniaczem do b5? gdzie w bagazniku znalezc mase? i co moze byc przyczyna zapalajacej sie kontrolki na wzmachorze od masy czy napiecia(dokladnie nie wiem bo brat mi to podlaczal) ale sa dwie, zielona i chyba czerwona, i pali sie zielona caly czas(to jest chyba ze jest prad, a za jakis czas zapala sie ta druga, i nie ma porzadanego basu. moze wlasnie za slaba masa w danym miejscu albo kable od tuby do wzmachora za cienkie?
miro1983 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 przenies ten watek do "Nawigacja , Car Audio i CB-Radio". Tam sie szybko za to zabiora:) Skoro po chwili zapala sie czerwona lampka to oznacza ze cos jest nie tak. to jest zabezpieczenie wzmacniacza. Mase najlepiej podpiac do mocowania pasow pod tylna kanapa. No i prawdopodobnie masz uwalony wzmak, albo tube. mozliwe, ze gdziez zwarcie robi. Napisz jakie kable masz popodlaczane do tego wzmaka, podaj tez przekroje kabli. Ale wczesniej przenies ten watek tam gdzie Ci wskazalem.
SkOs Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 daj mase pod srube od tylniej lampy kabel od wzmacniacza z + idzie do + na accu i to chyba wszystko z wazniejszych : przynajmniej ja tak mam
Omenos Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 Teraz tak trafilem na ten temat;) a dla sprostowania , czerwona kontrolka palila mi sie wtedy dlatego,, ze kolega niepotrzebnie zmostkowal + z -
Rekomendowane odpowiedzi