buly Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam a więc pokonywałem odcinek 350 kilometró i po przyjezdza do domu gdy chłodziłem turbine wycieraczka zeswirowała,non stop sama sie zalaczala i zatrzymywala sie w połowie,co jest nie tak?czy jakis bład w komputerze?czy moze woda sie dostała?dodam tez iz szyberdach ani szyby nie domykają sie z pilota.pzdr.
miro1983 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 ja mialem kedys problem z domykaniem szyb z kluczyka. podjechalem do elektryka. odpial akumulator na masie i jakos po minucie podpial spowrotem. Podzialalo
grzes24pl Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Wylej wodę z okolic płytki sterującej wycieraczką zanim ją spalisz. Płyka jest przy silniku wycieraczki.
predki74 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam tu masz posta kolegi http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178292.0 u mnie nie dało rady naprawić poszła elektronika wyczyściłem posmarowałem dałem nowe oringi nic to nie dało szukam uzywki lub nowego za późno się wziolem do naprawy .
buly Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 mozesz wyjasnic dokladniej...dzieki
buly Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 witam ,rozebrałem cały mechanizm,wyciagnałem i bede to wszystko czyscil i smarował,mam teraz pytanie ,do tej dolnej płytki nie dostała sie woda tylko pod tymi trybami jest jeszcze płytecza i była wilgotna czy w tym miejscu tylko spryskac tym sprejem czy tą płytke cała spryskać czym nasmarowac najlepiej ten plastikowy tryb i te żelazne aa i dodam iż nie było u mnie uszczelki.
Rekomendowane odpowiedzi