Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kogoś z Koszalina szukam (potrzeba dobrej restauracji)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie panowie... i panie... Szukam kogoś z Koszalina, kto poleciłby dobra restauracje z fajnym klimatem (ew. jakiś fajny lokal) do której można z dziewczyna iść i dobrze zjeść.

Wielkie dzieki za wszelkie sugestie

Pozdro,

Opublikowano

polecam Viva Italie , tuz przy teatrze Bałtyckim. Fajny wystroj, spoko ceny no i jedzonko pierwsza klasa.Jesli chodzi Ci o rezerwacje na walentynkowy wieczor obawiam sie ze moze byc juz full....w zeszlych latach to grubo wczesniej trzeba bylo rezerwowac...

Nie polecam Buongiorno na zwycistwa, kiedys zamowilem pizze w ktorej jednym ze skladnikow miala byc rukola, pomimo ze czekalem ok40min na ta pizze,to w miedzy czasie moja panna juz swoja zjadla, a i kelner w tym czasie gdzies wyszedl.Po 10min zobaczylem ze wraca z opakowaniem rukoli, wiec wtedy zrozumialem czemu tyle czekam.... :evil: :evil:

Opublikowano

Dokładnie Polecam Viva Italia... Klimat i Jadło Pychotka no i Polecam

Opublikowano

Meduza ale to Mielno, odradzam jedzenia w Hotelu Verde MASAKRA

Opublikowano
  • Autor

Dziękuję chłopaki za pomoc... czyli Viva Italia... super... poszukam na mapie, jakos znajde... A potrzebuje na teraz... czwartek lub piatek... więc chyba nei bedzie trzeba rezerwowac:)

Opublikowano

Jechałem kilkanaście razy przez Koszalin wieczorem,a czasem jeszcze później i nie mogłem znaleźć żadnego lokalu na przelocie z Gdańska do Kołbaskowa i odwrotnie,jedyne ciepłe jadło,to keczup z parówką na Orlenie,a może jednak jest coś z przyzwoitym jedzeniem niedaleko od drogi krajowej nr 6 :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Jechałem kilkanaście razy przez Koszalin wieczorem,a czasem jeszcze później i nie mogłem znaleźć żadnego lokalu na przelocie z Gdańska do Kołbaskowa i odwrotnie,jedyne ciepłe jadło,to keczup z parówką na Orlenie,a może jednak jest coś z przyzwoitym jedzeniem niedaleko od drogi krajowej nr 6 :cool1:

słupsk tez może byc?

Opublikowano

jak jedziesz 6-ka to omijasz prawie caly Koszalin i raczej trudno o dobry lokal

ale jak lubisz jesc parówki na Orlenie to zajedz do Koszalina na tosty

w przejsciu podziemnym vis-a-vis dworca kolejowego, ja czesto tam zachodzę[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 23:44_________________________________________________Luki a restauracja chinska na rogu Jednosci i Sienkiewicza ???

czesto tam chodze jesc, polecam wieprzowine po Seczuańsku :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

słupsk tez może byc?

za Sławnem skręcam na Bytów więc do Słupska nie dojeżdżam :decayed:

Opublikowano
  • Autor

słupsk tez może byc?

czyli przez moją wioche przejezdzasz... Korzybie... i kurna nawet znac nie dasz... [br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 23:48_________________________________________________

jak jedziesz 6-ka to omijasz prawie caly Koszalin i raczej trudno o dobry lokal

ale jak lubisz jesc parówki na Orlenie to zajedz do Koszalina na tosty

w przejsciu podziemnym vis-a-vis dworca kolejowego, ja czesto tam zachodzę[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 23:44_________________________________________________Luki a restauracja chinska na rogu Jednosci i Sienkiewicza ???

czesto tam chodze jesc, polecam wieprzowine po Seczuańsku :good: :good: :good: :good:

tam tez dobrze... Tomuś, ja to w ogole sprawe do Ciebie mam ale to chyba jutro... dosc pilny i powazny temat:)

Opublikowano

co sie dzieje ? wal na priv

Opublikowano

słupsk tez może byc?

czyli przez moją wioche przejezdzasz... Korzybie... i kurna nawet znac nie dasz...

Nazwy wsi są tam fajne np.Kołczygłowy :decayed:

Jadę w przyszłą środę lub czwartek,to postaram się zajrzeć :wink4::decayed:

Opublikowano

Kołczyglowy to masz zaraz za Bytowem

do Lukiego masz odrobine dalej, sporo za Suchorzem

Opublikowano
  • Autor

albo sporo blizej skręcajac z "szóstki" na Bytów:)[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 00:21_________________________________________________OK, byłem w Viva Italia i powiem tak... jedzonko pierwsza klasa, obsługa super. Lokal bardzo klimatyczny. Naprawdę warto.

Dzieki za wskazanie tego fajnego miejsca:)

Opublikowano

albo sporo blizej skręcajac z "szóstki" na Bytów:)[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 00:21_________________________________________________OK, byłem w Viva Italia i powiem tak... jedzonko pierwsza klasa, obsługa super. Lokal bardzo klimatyczny. Naprawdę warto.

Dzieki za wskazanie tego fajnego miejsca:)

:hi:

:good: