Opublikowano 25 Stycznia 201115 l Jak w temacie panowie... i panie... Szukam kogoś z Koszalina, kto poleciłby dobra restauracje z fajnym klimatem (ew. jakiś fajny lokal) do której można z dziewczyna iść i dobrze zjeść. Wielkie dzieki za wszelkie sugestie Pozdro,
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l polecam Viva Italie , tuz przy teatrze Bałtyckim. Fajny wystroj, spoko ceny no i jedzonko pierwsza klasa.Jesli chodzi Ci o rezerwacje na walentynkowy wieczor obawiam sie ze moze byc juz full....w zeszlych latach to grubo wczesniej trzeba bylo rezerwowac... Nie polecam Buongiorno na zwycistwa, kiedys zamowilem pizze w ktorej jednym ze skladnikow miala byc rukola, pomimo ze czekalem ok40min na ta pizze,to w miedzy czasie moja panna juz swoja zjadla, a i kelner w tym czasie gdzies wyszedl.Po 10min zobaczylem ze wraca z opakowaniem rukoli, wiec wtedy zrozumialem czemu tyle czekam.... :evil:
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l Dokładnie Polecam Viva Italia... Klimat i Jadło Pychotka no i Polecam
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l Autor Dziękuję chłopaki za pomoc... czyli Viva Italia... super... poszukam na mapie, jakos znajde... A potrzebuje na teraz... czwartek lub piatek... więc chyba nei bedzie trzeba rezerwowac:)
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l Jechałem kilkanaście razy przez Koszalin wieczorem,a czasem jeszcze później i nie mogłem znaleźć żadnego lokalu na przelocie z Gdańska do Kołbaskowa i odwrotnie,jedyne ciepłe jadło,to keczup z parówką na Orlenie,a może jednak jest coś z przyzwoitym jedzeniem niedaleko od drogi krajowej nr 6
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l Autor Jechałem kilkanaście razy przez Koszalin wieczorem,a czasem jeszcze później i nie mogłem znaleźć żadnego lokalu na przelocie z Gdańska do Kołbaskowa i odwrotnie,jedyne ciepłe jadło,to keczup z parówką na Orlenie,a może jednak jest coś z przyzwoitym jedzeniem niedaleko od drogi krajowej nr 6 słupsk tez może byc?
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l jak jedziesz 6-ka to omijasz prawie caly Koszalin i raczej trudno o dobry lokal ale jak lubisz jesc parówki na Orlenie to zajedz do Koszalina na tosty w przejsciu podziemnym vis-a-vis dworca kolejowego, ja czesto tam zachodzę[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 23:44_________________________________________________Luki a restauracja chinska na rogu Jednosci i Sienkiewicza ??? czesto tam chodze jesc, polecam wieprzowine po Seczuańsku :good: :good:
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l Jechałem kilkanaście razy przez Koszalin wieczorem,a czasem jeszcze później i nie mogłem znaleźć żadnego lokalu na przelocie z Gdańska do Kołbaskowa i odwrotnie,jedyne ciepłe jadło,to keczup z parówką na Orlenie,a może jednak jest coś z przyzwoitym jedzeniem niedaleko od drogi krajowej nr 6 słupsk tez może byc? za Sławnem skręcam na Bytów więc do Słupska nie dojeżdżam
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l Autor Jechałem kilkanaście razy przez Koszalin wieczorem,a czasem jeszcze później i nie mogłem znaleźć żadnego lokalu na przelocie z Gdańska do Kołbaskowa i odwrotnie,jedyne ciepłe jadło,to keczup z parówką na Orlenie,a może jednak jest coś z przyzwoitym jedzeniem niedaleko od drogi krajowej nr 6 słupsk tez może byc? za Sławnem skręcam na Bytów więc do Słupska nie dojeżdżam czyli przez moją wioche przejezdzasz... Korzybie... i kurna nawet znac nie dasz... [br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 23:48_________________________________________________ jak jedziesz 6-ka to omijasz prawie caly Koszalin i raczej trudno o dobry lokal ale jak lubisz jesc parówki na Orlenie to zajedz do Koszalina na tosty w przejsciu podziemnym vis-a-vis dworca kolejowego, ja czesto tam zachodzę[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 23:44_________________________________________________Luki a restauracja chinska na rogu Jednosci i Sienkiewicza ??? czesto tam chodze jesc, polecam wieprzowine po Seczuańsku :good: :good: tam tez dobrze... Tomuś, ja to w ogole sprawe do Ciebie mam ale to chyba jutro... dosc pilny i powazny temat:)
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l Jechałem kilkanaście razy przez Koszalin wieczorem,a czasem jeszcze później i nie mogłem znaleźć żadnego lokalu na przelocie z Gdańska do Kołbaskowa i odwrotnie,jedyne ciepłe jadło,to keczup z parówką na Orlenie,a może jednak jest coś z przyzwoitym jedzeniem niedaleko od drogi krajowej nr 6 słupsk tez może byc? za Sławnem skręcam na Bytów więc do Słupska nie dojeżdżam czyli przez moją wioche przejezdzasz... Korzybie... i kurna nawet znac nie dasz... Nazwy wsi są tam fajne np.Kołczygłowy Jadę w przyszłą środę lub czwartek,to postaram się zajrzeć
Opublikowano 25 Stycznia 201115 l Kołczyglowy to masz zaraz za Bytowem do Lukiego masz odrobine dalej, sporo za Suchorzem
Opublikowano 27 Stycznia 201115 l Autor Kołczyglowy to masz zaraz za Bytowem do Lukiego masz odrobine dalej, sporo za Suchorzem albo sporo blizej skręcajac z "szóstki" na Bytów:)[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 00:21_________________________________________________OK, byłem w Viva Italia i powiem tak... jedzonko pierwsza klasa, obsługa super. Lokal bardzo klimatyczny. Naprawdę warto. Dzieki za wskazanie tego fajnego miejsca:)
Opublikowano 28 Stycznia 201115 l Kołczyglowy to masz zaraz za Bytowem do Lukiego masz odrobine dalej, sporo za Suchorzem albo sporo blizej skręcajac z "szóstki" na Bytów:)[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 00:21_________________________________________________OK, byłem w Viva Italia i powiem tak... jedzonko pierwsza klasa, obsługa super. Lokal bardzo klimatyczny. Naprawdę warto. Dzieki za wskazanie tego fajnego miejsca:)