karelnati21 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam Was. Jestem posiadaczem Audi A4 S-Line kombi 1.9 TDI z 2003 roku i mam pytanko. Widziałem u niemca na parkingu jak wysiadł z takiego samego modelu Audi jak moja że po zamknięciu z kluczyka auta dalej przez jakąś chwilę świeciły mu się halogeny. Czy jest szansa żeby ustawić coś takiego u mnie bo raczej tego nie mam??? I jeżeli tak to gdzie się z tym udać????? Jeżeli pomyliłem działy to sorry. Może ktoś dać cyna czy idzie to jakoś włączyć????????????
domin79 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157734.0 rozwiń zwijak luknij czy masz u siebie potrzebne elementy i dzialaj
karelnati21 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 No jest troszkę tego. Chodzi mi o to czy da rade czy niee???????
domin79 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 kilka warunków musi byc spełnionych 1)moduł centralnej elektryki z literką F 2)lusterko wsteczne z czujnikiem zmierzchu 3)przełącznik clch jak to masz to tylko kodowanie i jesteś w domciu , jesli nie to czeka Cie rezanko
Marcino87 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam Was. Jestem posiadaczem Audi A4 S-Line kombi 1.9 TDI z 2003 roku i mam pytanko. Widziałem u niemca na parkingu jak wysiadł z takiego samego modelu Audi jak moja że po zamknięciu z kluczyka auta dalej przez jakąś chwilę świeciły mu się halogeny. Czy jest szansa żeby ustawić coś takiego u mnie bo raczej tego nie mam??? I jeżeli tak to gdzie się z tym udać????? Jeżeli pomyliłem działy to sorry. Może ktoś dać cyna czy idzie to jakoś włączyć???????????? krótko mówiąc to jest opcja coming / leaving home wszystko jest opisane w MCE i porównaj swoje auto a odpowiedz uzyskasz sam
Rekomendowane odpowiedzi