TaSiOrXx2 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam Mam taki mały problem, czym najlepiej przymocowac antene gps(rekinek) do dachu ale tak zeby ominac wiercenia w dachu.To mam posłuszyc jako atrapa dla polepszenia wygladu w b6.Antena jest orginalna. Czekam na wasze pomysły
adr1018 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Taśma dwustronna ja tak mam już dwa lata i jest OK, podklej równo z uszczelka żeby woda nie wchodziła pod spód a śrubę mocujacą usun a jak ci sie znudzi to możesz podgrzac i oderwać
wrclaguna Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 taśma dwustronna? :gwizdanie: 3M tylko taka co sie przykleja np. listwy
TaSiOrXx2 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 To mam kupic najlepiej tasme dwustrona 3M, a jaka marke polecacie tej tasmy?to mam byc tasma piankowa tak?
wrclaguna Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 To mam kupic najlepiej tasme dwustrona 3M, a jaka marke polecacie tej tasmy?to mam byc tasma piankowa tak? Firma 3M podjedz do motoryzacyjnego a gosc bedzie wiedzial o co chodzi
Rekomendowane odpowiedzi