Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Radio Pioneer 2DIN jakie wybrać/ jakie formaty video?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do dysku to musi być specjalnie skonfigurowany, ale dokładnie jak to nie wiem, w FotoJoker mają pełen zakres kart albo w MM zobacz

Opublikowano
  • Autor

co do dysku to musi być specjalnie skonfigurowany, ale dokładnie jak to nie wiem, w FotoJoker mają pełen zakres kart albo w MM zobacz

na alegro patrzyłem ale tam same class10, a skoro class6 nie bangla to wiadomo co będzie z szybszymi, wiem o tym z komentarzy YT pod filmikiem

Tu jeszcze znalazłem cos ciekawego, to jest jakiś odzielny moduł, czy soft?

Opublikowano

z tego co widac moduł VDP obsługiwany przez radio, generalnie szpan, z tego co pamiętam to Blitz ma coś podobnego, podpina się pod OBD + radio, wrzucam fotkę starszego modelu

074aeb0bb9be01e5.jpg

Opublikowano
  • Autor

A czasem to boostu nie pokazuje :mysli:

Opublikowano

boost też powinien być, info idzie przez port OBD

Opublikowano

koledzy jak to jest z montażem radia 2din do b7 co potrzeba do takiej instalacji?wiadomo ze radio :> i tą całą ramke pod 2din i to wszystko czy jeszcze jakas ramka wokół radia?

Opublikowano

panel climatronic pod 2 DIN z tego co pamiętam

Opublikowano
  • Autor

koledzy jak to jest z montażem radia 2din do b7 co potrzeba do takiej instalacji?wiadomo ze radio :> i tą całą ramke pod 2din i to wszystko czy jeszcze jakas ramka wokół radia?

Do B7 masz dedykowany model tego radia w ramce :wink4: radio jest szersze, ale ciezej to dostać

Opublikowano

to czyli lipa z montażem niestandardowego radia :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

to czyli lipa z montażem niestandardowego radia :embarrassed:

nie

normalnie mozesz je zamontowac, potrzebne będą ci tylko przejściówki ISO(adapter do głosników zeby tył grał) noi ramka pod radio 2din

http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-adapter-ramki-ramka-radia-dar-61582-i1718020938.html[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 13:50_________________________________________________A z tym wcześneijszym postem chodziło mi o to że pioneer miał w swojej ofercie model tego radia przystosowany wymiarowo do wnęki w B7 :wink4: ale mozesz z powodzeniem każde inne radio 2din niefabryczne zamontować u siebie

Opublikowano

a czy panel klimatronika też jest inny?

Opublikowano
  • Autor

a czy panel klimatronika też jest inny?

A to masz konsole 1DIN :chytry:

jak tak to wszystko trzeba zmienic pod wersje 2DIN

http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-ramka-pod-duze-radio-nawigacje-2din-i1715425166.html

Opublikowano

tak mam 1din ramkę już mam oprawka wokół radia już zamówiona.

Opublikowano
  • Autor

klimatronik też będzie pewnie trzeba zmienić, pisze pewnie bo mam B5 to niewiem, ale na forum napewno o tym jest :wink4:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 19:58_________________________________________________Vario znalazł byś jakis opis PL tylnych złącz w tym radiu :notworthy: :notworthy: bo bede podłączał wzmacniacz zewnętrzny :wink4:

Opublikowano

Kowi zobacz czy nie przesłałem Tobie wcześniej, jak nie to jutro zeskanuję i prześlę mailem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Wzmak podłączony :wink4:

Teraz mam pytanie czy ktos moze próbował kiedyś podłaczać moduł GPS navihaeven do radia jak w temacie albo w ogóle do jakiegokolwiek pionka

http://www.naviheaven.pl/index.php?p46,gps-box

Ciekawe czy to tylko kwestia wtyczki czy cos wiecej tu moze nie zadziałać :mysli:

Opublikowano

sprawdź czy twoje radio to obsługuje, ja mam 3100 i nie ma opcji Navi, jak wejdzesz w source to masz wyświetlone np. usb, dvd, tel, bt audio itp. itd. jak nie będzie navi to raczej nie zabangla, no chyba, że na AUX ale kiepsko widzę obsługę, w Alpine widziałem coś podobnego, wyświetlało obraz z navi a pilot obsługiwał centralkę gdzieś tam ukrytą[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 22:59_________________________________________________ze zdjęcia widzę, zapomnij ! musisz mieć kompatybilne radio + kompatybilny moduł GPS, tym się raczej w radio nie wepniesz

Opublikowano
  • Autor

Vario do tego modelu dedykowany jest moduł AVIC F220, z tym że kosztuje 1500zł, a w używce to jak body RS dostepne :decayed:

navihaeven pewnie nie polata, na elektrodzie znalazłem watek o tym ale bez jednoznacznej odpowiedzi :thumbdown: Ten moduł navi u Ciebie też pasuje, ikonka navi pokaze sie po podłaczeniu dopiero :wink4: jest jeszcze alternatywa

http://www.autosound.pl/naviboxnawigacjauniwersalnadopodlaczeniapodkazdyekran-p-3098.html

albo cos bardziej znanego

http://nawigacje.com/phantom-navibox-automapa-europa-4gb-p-907.html

Jeszcze tak myślałem zeby przez AUX podłaczyć MIO ciekawe czy by dał sygnał na wyswietlacz :mysli:

Opublikowano

ja mam navi w HTC Athena i w radio nie muszę :gwizdanie:, co do AUX (video in) w Pionku to musisz mieć wyjście video z MIO tak żeby do Pionka chinch wchodził

Opublikowano
  • Autor

Musze sprawdzic tak to bym go wrzucił w schowek i dał sygnał video na radio :gwizdanie: tylko pytanie czy jedno i drugie ma takie wejscia