Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi o to że słychać jak "grają" i trzeba je naprawić(w moim myśleniu wymienić)

z resztą sie zgodze, pompa, przeguby itd ale szklanki w dieslu :mysli: grają, żebyś tak jak nowek nie poplynął przez tych twoich mechaników :thumbdown: ty lepiej chłopie dobrze monitoruj sprawe i pytaj dużo na forum, chyba że kasy masz na takie imprezy jak lodu tylko pamiętaj że przeinwestować się to nie problem w sprawiwach mechanicznych :)

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakiego mechanika polecacie??bydg-toruń.a za uszczelnienie pompy paliwa 450zł to dużo??

Opublikowano

ja jak jezdzilem

jakiego mechanika polecacie??bydg-toruń.a za uszczelnienie pompy paliwa 450zł to dużo??

ja jak jezdzilem to na koronowska-kiedys pracowali w serwisie audi i teraz maja swoj warsztat

Opublikowano

Wiadomość ode mnie dostałeś, tak?

Opublikowano

tak dostałem Reniu.Wielkie Dzięki :notworthy:

Opublikowano

Generalnie to z Twoich opowiesci wynika ze wszystkie auta kupujesz ktore trzeba doinwestowywac :gwizdanie:

Opublikowano
:tongue4:
Opublikowano

grzechu..może po prostu wlej gęstszy olej...samochód nie nowy,silnik troszkę przebiegu ma wiec i luzy się pojawiają...

w hydrauliku jak dobrze pamiętam powinno się stosować 10w/40 (nie nowych bo tam jest 5w/40)wlej po prostu 15w40 i powinno być cicho.

Zakup szklanek to dosyć dozy koszt.

Opublikowano

10I4pi.jpg

Witam Co sadzicie o tym tylko nie wiem czy z napisem czy bez

Opublikowano

fajnie to wygląda :)

Opublikowano

A jakie masz stołki? Kubełki jak na tych fotkach czy zwykłe naleśniki?

Ja szukam czarnych kubłów :mysli:

Opublikowano

naleśniki :polew: Na razie robię bmw 316 w czarno czerwonej eko skórze z wujasem zobaczymy jak wyjdzie najgorsze to te boczki ehh

Opublikowano

Widze Reniu kolejny ori fan na tym forum :gwizdanie:

Opublikowano

Nie każda kombinacja mi się podoba, stąd polecenie tego co dobre i sprawdzone ;)

U Ciebie jest fajne połączenie kolorów, nie burzy to mojego poczucia estetyki :naughty:

Opublikowano

heh :decayed: U Ciebie nie..A spojrz co inni pisali(ori wielbiciele) jak pokazywałem swoja a4 :tongue4:

Opublikowano

Każdy robi auto pod siebie i przede wszystkim autorowi ma się podobać. Porady i opinie są bardzo cenne bo pozwalają czasem człowieka naprowadzić na właściwą drogę, niekoniecznie drogę "ORI" ;) Decyzja należy do właściciela autka i od jego poczynań zalezy czy auto będzie gustowne czy lekko odpustowe :decayed: a że gusta są różne dlatego wszystkim się nie przypasuje.

Opublikowano

dlatego ja pytam o rade wszystkich mnie np sie widza ale zamiast bieli to taka stal jak listwy wew