Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się pochwale moim ładnym wahaczem co się z nim stało po nie dużej dziurce... :shocked:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Daj lepiej foto :wink4:

Opublikowano

oby nie wracała bo znowu będę miał problem z wyjazdem z garażu... :/

Opublikowano

Pany... zaślepiał ktoś EGR'a w AFN?

Opublikowano

Pany... zaślepiał ktoś EGR'a w AFN?

tez wlasnie chce ogarnac ten temat :decayed:
Opublikowano

U mnie pójdzie to w parze z czyszczeniem kolektora z mazutu i innego miodu ktory zapewne skutecznie go przytkał :decayed:

Opublikowano

ja to bym chcial wymienic kolektor na awx czy cos, wtryski 216, program i nadkole s4 :gwizdanie: ale jeszcze daleka droga :cool1:

Opublikowano

Zapomniałeś chyba jeszcze o turbo od AWX :rolleyes: Ja mocy nie rezam, chce tylko paździocha troche podleczyć :evil:

Opublikowano

Zapomniałeś chyba jeszcze o turbo od AWX :rolleyes: Ja mocy nie rezam, chce tylko paździocha troche podleczyć :evil:

na seryjnym turbo zostaje :decayed: pompka 11 zrobi reszte na wtryskach :tongue4: kolo 140-150 ps celuje :decayed:
Opublikowano

na seryjnym turbo zostaje :decayed: pompka 11 zrobi reszte na wtryskach :tongue4: kolo 140-150 ps celuje :decayed:

:hi:

No to plany masz ambitne :naughty: jak dostane ladne AEB to sie na kreche ustawimy :kox:

Opublikowano

No to ładnie. Petara z turbo AWX, wtryskami 216 ma 153 kucyki... zrobił by ICka i kolektor z AWX to pewnie pod 170 by wypluło :naughty: jak by jeszcze założył pompkę 11 to może 190 by pękło? :evil:

Opublikowano

ale szyfrujecie chlopaki :>

Opublikowano

Na seryjnym turbo bedziesz mial za mało tlenu i bedziesz chmurki zostawiał :tongue4: A odnośnie lakiernika to owszem mam takiego ziomka który zna sie na rzeczy...Mi malował auto i owiewki w moto takze no i Binek tez u niego swoja niunie malował i ja jestem zadowolony na maksa jak i pozostali jego klienci :kox:[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 16:53_________________________________________________A odnośnie Fmicka i pomki 11 to owszem:D Ale do tego jeszcze sprzegło by Radzikowski :gwizdanie: czyli wynika z tego iż...gra nie warta swieczki :gwizdanie: Lepiej kupić zdrowego AWX i modzić :kox:[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 16:55_________________________________________________Mój dzisiejszy zakup :naughty:

ed598ca521dee851med.jpg

Opublikowano

Do mnie grzane wkłady luster przyszły :naughty: kupka gratów czekających na zamontowanie się powiększa :kox:

Opublikowano

Jak bedziesz potrzebował drugiej pary rąk do pomocy to z miłą checią pomoge :wink4:

Opublikowano

:good:

Załatw lepiej pogodę dobra dla rezaczy :>

Opublikowano

mam garaż podgrzewany ... wiec w nosie mam pogode :decayed:

Opublikowano

Łe no to full wypas, ja zwykły blaszak do tego unplugged :wallbash:

Opublikowano

ja też mam blaszaka , tylko ze ocieplonego :decayed: , wczoraj rezałem z szwagrem i z kumplem lusterka od golfa 4ki do golfa 3ki ... i wyszło :kox: