Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a majki to co :> rafi pojedzie ...

Ostatnio rafiego Taxi nowego wozi:P :naughty::polew:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja z majkim na 100% ruszamy - ostatnio też były plany a my sami pojechaliśmy i było :good:

Opublikowano

jutro nie ma opcji żebym dał radę pojechać na TRN, a odnośnie Poznania.. to ja i tak mówiłem, że jest 50% szansy więc się dostosuję do Waszej decyzji

Opublikowano

czyli jedziemy :tongue4: grzechui na bank tez kase zorganizuje :evil:

Opublikowano

Jutro szykuje się spokojna jazda do Torunia :tongue4:

Opublikowano

zara zara :mysli:

kto to tam niedawno pisał i poganiał,rafiego z tym poznaniem bo nie moge sobie przypomniec :polew: szybko, szybko, lista na poznań bo juz niedlugo, trzeba sie zoraganizować

Reniowi cos wypadło i tyle ogarnie innym razem

żeby nie było :confused4: co pomyslą koledzy z poznania :mysli:

że jesteśmy żałośni, taka prawda

Grzechu, przemyśl sprawe nastepnym razem zanim zaczniesz ostro poganiac i udzielac :gwizdanie: oczywiscie szacun, sam mialem problemy z kasą ale siedzialem cicho wtedy :cool1:

a kiedy cos organizuje to konkret, i do poznania sam pojade jesli zaistnieje taka sytuacja, więc moge kogos zabrać :gwizdanie:

nie bede dalej komentował bo brak mi słów

pozdrawiam

Opublikowano

Kocham Twoje wypowiedzi ojcze :kox: Powiedz jak tam sprawa z wyscigami wyglada?Rozpoczelo sie konkretnie czy narazie po malu?

Opublikowano

Kocham Twoje wypowiedzi ojcze :kox: Powiedz jak tam sprawa z wyscigami wyglada?Rozpoczelo sie konkretnie czy narazie po malu?

konkretnie ziomek jest :good:

bylem tydzień temu i jest :good:

pozdro

Opublikowano

Majki znów kazanie puścił :polew: Ale mi się jeszcze nie oberwało :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

Majki znów kazanie puścił :polew: Ale mi się jeszcze nie oberwało :cool1: :gwizdanie:

jeszcze raz tu cos napiszesz chłopcze to osobiście sie pofatyguje do ciebie :evil:

jak sie nudzi to sobie pobiegac iść na dworze i spac :gwizdanie:

bo z tych nudów to jeszcze cos faktycznie napiszesz niepotrzebnego :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:Wujku bez nerwów jutro goszczę w twoim mieście z 3 osobami na pokładzie :cool1:
Opublikowano

no i malina 25.04 uderzamy na Poznan :) tylo trzeba teraz sie jakos gdzies umowic ...co proponujesz majki??

Opublikowano

miejsce zbiórki z tego co pamiętam było ustalone na ostatnim spocie... orlen koło WZL, na wylocie z Bydgoszczy

Opublikowano

no i malina 25.04 uderzamy na Poznan :) tylo trzeba teraz sie jakos gdzies umowic ...co proponujesz majki??

w ten weekend jestem nieosiągalny,zrobimy w przyszłym tygodniu jakis spocik spontan w którys dzień i ustalimy szcegóły :good:

Opublikowano

konkretnie ziomek jest :good:

bylem tydzień temu i jest :good:

pozdro

tez bylem tydzien temu i nie widzialem Cie majki :P ale bylo dobrze :good: sezon sie zaczal

trn1.th.jpg

Opublikowano

Grzechu, przemyśl sprawe nastepnym razem zanim zaczniesz ostro poganiac i udzielac :gwizdanie:

facecik :bicz3: jeszcze nie napisałem że na bank nie jade...ostatnio pisalem że mnie nie będzie a się pojawiłem-jaki z tego morał?? że jeśli pisze że na bank mnie nie będzie to znaczy że bede na 99,9%,a jeśli pisze że nie wiem czy będe to znaczy że będe na 100% :cool1: następnym razem przemyśl sprawe zanim zaczniesz ostro poganiać i udzielać :tongue4:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 06:48_________________________________________________jak na "prezesa" to cieniutko ogarniasz sytuacje w klubie gościu :chytry: ...chyba Cie zdejme z krzesełka :polew:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 06:53_________________________________________________Majki ... ciśnienie mi podniosłeś i spać mi się po nocce nie chce :bicz:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 06:55_________________________________________________jeśli chcesz załagodzić mój podrażniony honor to zimnego Lecha lubie(4 sztuki min.) :polew:
Opublikowano

O ktorej wyjazd do poznania??Rafi o której jedziemy do Torunia?

Opublikowano

mysle ze miejsce zbiorki dobrze okreslil jedrek ORLEN na bloniu naprzeciw WZL godz :mysli: 13:15 ustali sie male szczegoly odnosnie planu trasy i wyruszmy o 13:30!