Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reniu a od czego zalezny jest Twoj wypad do Torunia?? :wink4:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na siano? $$ :cool1:

Innej gry nie preferuję, symbolicznie, ale przynajmniej jest ryzyko i nie ma bezsensownego wchodzenia ;)

Opublikowano

Reniu a od czego zalezny jest Twoj wypad do Torunia?? :wink4:

Siano, poziom paliwa w zbiorniku, samopoczucie, stan zdrowia, pogoda, wpływ faz księżyca na romnażanie płazów itd... :gwizdanie:

Opublikowano

Innej gry nie preferuję, symbolicznie, ale przynajmniej jest ryzyko i nie ma bezsensownego wchodzenia ;)

Taki mlody a juz hazardzista, az strach pomyslec co bedzie pozniej :shocked::evil:

Opublikowano

Witam ponownie.

Właśnie pozwoliłem sobie na odrobinę szaleństwa i przegnałem moją szóstkę.

Na drugim i trzecim biegu, wkręcałem ją do 4200-4500, a raz na półsprzęgle, wycisnąłem prawie 5000 tysięcy.

I co?

I zupełnie nic :shocked:

Żadnego mulenia, żadnej odcinki, żadnej chmury za samochodem, no nic.

Zbierało się dalej jakby problem, o którym wczoraj pisałem, nie dotyczył mojego auta.

Wnioski???

Opublikowano

:mysli:

Audi to audi :tongue4:

możliwe ze cos tam miales przytkanego , a jak mu przemieszałeś w garach too musiało to "przepchać" :naughty:

Opublikowano

Właśnie takie przegonienie dobrze służy silnikowi. Sprawdzałeś czy powyżej 120-130 nie zamuli go?

Opublikowano

Taki mlody a juz hazardzista, az strach pomyslec co bedzie pozniej :shocked::evil:

Co zrobić ;P Gdyby tak podliczyć wszystko to jakieś pół kafla zarobiłem w ciągu swojej pokerowej kariery :polew:

Opublikowano

Właśnie takie przegonienie dobrze służy silnikowi. Sprawdzałeś czy powyżej 120-130 nie zamuli go?

Wyobraźcie sobie, że poza miastem, to nawet i szybciej parę razy jechałem niż 130 :polew:

Np. do Torunia na i ze spotu goniłem do 160 i było wszysko ok.

Ta przypadłość jest sporadyczna i chwilowa. Jak już wczoraj pisałem, po zgaszeniu i odpaleniu na nowo, wszysko wraca do normy.

Opublikowano

Jak już wczoraj pisałem, po zgaszeniu i odpaleniu na nowo, wszysko wraca do normy.

To że chwilowa to jest złudne, po zrestartowaniu silnik nie jest już w trybie awaryjnym. Do nastęnego razu ;)

Opublikowano

Reniu. Jak masz ochotę przejechać się na spota do Torunia, a wir w zbiorniku hamowałby Twoje zapędy, zapraszam do swojej A6. Usiądziesz wygodnie za kierownicą i sam przetestujesz motor.

Co Ty na to?

Opublikowano

Reniu. Jak masz ochotę przejechać się na spota do Torunia, a wir w zbiorniku hamowałby Twoje zapędy, zapraszam do swojej A6. Usiądziesz wygodnie za kierownicą i sam przetestujesz motor.

Co Ty na to?

Spodoba mu się i ci nie odda ;)
Opublikowano

Co Ty na to?

Spodoba mu się i ci nie odda ;)

:polew: :polew: :polew:

Przecież widać jak Reniu w sojej niuni jest zakochany.

Z moją, to może być tylko przelotny romans :kox:

Opublikowano

Wiesz, ogólnie to chciałem się i tak przymierzyć do większej siostry mojej niuni :naughty:

Opublikowano

A jedna zaryzykuję i ponawiam propozycję.

A poważnie, to jeśli chcesz, to podjadę po Ciebie.

Myślę, że jak nawet mój drogi małżon pojedzie również, to i tak pozostają trzy miejsca.

Twoja druga połowa i pociecha, również mile widziani.

Opublikowano

Dziękuję za propozycję :hi: Zobaczymy jak sytuacja będzie wyglądać bliżej niedzieli.

Opublikowano

Dla mnie to żaden kłopot. Raczej zaszczytem będzie wieźć taką osobistość z Bydgoszczy. Jakby co, to pisz. :)

Opublikowano

Dla mnie to żaden kłopot. Raczej zaszczytem będzie wieźć taką osobistość z Bydgoszczy. Jakby co, to pisz. :)

WAZELINA_wazeliniarstwo.jpg
Opublikowano

Lepsza wazelina niż tarcia na lini diesel - pb :naughty:

poczułem się jak VIP :polew::hi:

Opublikowano

:gwizdanie: