Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

śmigam zaraz na mała wycieczkę po okolicy :gwizdanie:

za 2 godzinki wejdę zobaczyć co popisali spamerzy :tongue4:

pozdrowionka tymczasem :cool1:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Majki napisze - "Chcemy wiecej, czadu!!!!!!" :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Majki też się wciągnął w telenowele i nie odważy się tego krytykować....pewnie nawet liczy na jakąś role drugoplanową :polew:

Opublikowano

Buuu.... moja myjnia zamknięta, a Karolek potrzebuje myju myju... zaraz wyruszam na poszukiwania, w końcu trzeba godnie reprezentować swój klub na jakiś przypadkowych spotkaniach... :cool1:

Opublikowano

To ja mam dla Was odcinek pilotazowy nowego serialu A4-klub.pl

Pilot

W "Autoświecie" ukazuje się kompromitujące zdjęcie audicy Artura z niedorobionymi zawiasami w lodówce. Artur uważa, że to może zaszkodzić jego karierze jako wodza lakierników. Reniu próbuje namówić Artura, by poszli do kościoła, żeby Artur dał na mszę i wspólnie pomodlą się za udane :ad: schowka, ale Artur kategorycznie odmawia. Zuzie nie podoba się obcesowy sposób, w jaki Artur zwraca się do Proboszcza, ponieważ chciałaby aby w końcu dał na zapowiedzi :polew:. Zuza zwierza się Blondi, że Artur posiada nieustanny apetyt na seks. Czuje się przytłoczona tymi wszystkimi postami na forum i z nadzieją czeka az Majki ogarnie temat. Wyznaje, że od pewnego czasu zaczęła go nawet unikać. Grzegorz postanawia zerwać kontakty z Żabką dlatego że czuje, że go po tym całym :ad: Żabka go zawiodła (nie chce jeździć bez paliwa :polew:)

Hyhyhy

Opublikowano

:good:

:kox:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 10:06_________________________________________________nieźle to ująłeś :good:

aaa to dopiero pilot serialu :naughty:

zapowiada się ciekawie, muszę nadrobić sytuację żeby zuzk@ mnie nie unikała tylko marzyła o spotkaniu zemną :naughty: ale tak muszę działać żeby Blondi nie była zazdrosna, dobrze że jestem kawalerem i mogę sobie flirtowac :>

tylko gdzie kobieta Artura skoro ciągle tylko jedno mu w głowie z Zuzką :mysli:

napewno jak sprawa się rypnie to Artur zostanie skończony u kobiet a ja :mysli: zabieram panienki i ruszam na wakacje :tongue4::naughty: pozdrowionka :cool1:

Opublikowano

No to ja śmigam na łódeczke a wy sobie czytajcie :)

Majki ide w twoje ślady będę się przypiekać :decayed:

Opublikowano

dokładnie :good:

tylko nie przesadzaj, tzn, kontroluj czas opalania bo ja sie leciutko przeliczyłem wczoraj :kox:

ale ogólnie jestem zadowolony :cool1:

dziś lajtowo spedzam czas i bez ekscesów

miłej i goracej niedzieli :>

Opublikowano

To ja mam dla Was odcinek pilotazowy nowego serialu A4-klub.pl

Pilot

W "Autoświecie" ukazuje się kompromitujące zdjęcie audicy Artura z niedorobionymi zawiasami w lodówce. Artur uważa, że to może zaszkodzić jego karierze jako wodza lakierników. Reniu próbuje namówić Artura, by poszli do kościoła, żeby Artur dał na mszę i wspólnie pomodlą się za udane :ad: schowka, ale Artur kategorycznie odmawia. Zuzie nie podoba się obcesowy sposób, w jaki Artur zwraca się do Proboszcza, ponieważ chciałaby aby w końcu dał na zapowiedzi :polew:. Zuza zwierza się Blondi, że Artur posiada nieustanny apetyt na seks. Czuje się przytłoczona tymi wszystkimi postami na forum i z nadzieją czeka az Majki ogarnie temat. Wyznaje, że od pewnego czasu zaczęła go nawet unikać. Grzegorz postanawia zerwać kontakty z Żabką dlatego że czuje, że go po tym całym :ad: Żabka go zawiodła (nie chce jeździć bez paliwa :polew:)

Hyhyhy

No dobra! Kamera w dłoń i kręcimy, Moda na sukces się chowa.

Opublikowano

no teraz się zirytowałam. Skąd tu nagle wziął się seks??? Czy ja o czymś nie wiem??? Miało być o lodówce, a Wam wyobraźnia szaleje... przywołuję Panów do porządku :chytry:

Opublikowano

hehe bo oni Zuza już żyją odcinkami 2678 i 2679 gdzie pojawia sie słowo "seks"

S-samochód

E-efektownie

K-kręci

S-się

:polew:

Opublikowano

achaaaa seks w lodowce :polew: :polew: :polew::mysli: ewentualnie na lodowce

Opublikowano

myślę, że na pralce przy włączonej wirówce... no nic...

Opublikowano

to Artur ma też pralke w samochodzie :mysli:

Opublikowano

to Artur ma też pralke w samochodzie :mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No dobra, starczy tych insynuacji, bo to już przestaje być śmieszne... może teraz przerzucimy się na kogoś innego??? :evil:

Opublikowano

może teraz przerzucimy się na kogoś innego??? :evil:

zgłaszam się na ochotnika :evil:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 10:51_________________________________________________albo nie :tongue4:
Opublikowano

No dobrze chłopcy, ja już się żegnam, życzcie mi szerokiej drogi, wracam w poniedziałek wieczorem...paaa :hi:

Opublikowano
:papa: