Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No widzisz... my tutaj to audifile :kox:

[edit]

W kwestii białasów... mega kox śnieżynka :kox:

dsc6138.jpg

dsc6367eu.jpg

Mam więcej fotek ale coś imageshack.us nie chce ich przyjąć :dziura:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:shocked: moja bryka :shocked: [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 23:55_________________________________________________Nie no jutro moją niunie ujawnie :> ale jeszcze na Włoskich blachach...
Opublikowano

Szkoda że Artur nie byłeś w niedzielę... byś zobaczył jak miałem wylizane autko :kox:

Reniu widzialem na pierwszej fotce ze spota, ze strzala lsnila sie jak nalezy :notworthy:

Opublikowano

Szkoda że Artur nie byłeś w niedzielę... byś zobaczył jak miałem wylizane autko :kox:

Reniu widzialem na pierwszej fotce ze spota, ze strzala lsnila sie jak nalezy :notworthy:

Kurna wiedziałem, że dostrzeżesz takie niuansy :kox::notworthy::good:

Tutaj kilka innych strzałów z tego dnia:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=46649.msg1807485#msg1807485

Opublikowano

Wiśnia dawaj parówe na parapety :kox: ...nie słuchaj pseudo-znawców że nie pasują do audi :cool1:

white2.jpg

Opublikowano

Wiśnia dawaj parówe na parapety :kox: ...nie słuchaj pseudo-znawców że nie pasują do audi :cool1:

white2.jpg

Parapety zostawmy gołębiom :naughty: one są znawcami tematu :decayed:

Opublikowano

Grzechu Wisnia nie jest wlascicielem bialej parowy ...tylko krzychu-trn [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 00:08_________________________________________________RENIU ja zawsze wbrew pozroa zwracam uwage na niuanse...a strzela prezentuje sie poprostu PIEKNIE :good:

Opublikowano

Grzechu Wisnia nie jest wlascicielem bialej parowy ...tylko krzychu-trn

:wallbash:

dzięki za korekte :hi:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 00:12_________________________________________________

one srają na parapety :cool1:
Opublikowano

I nie tylko ;) celne są te latające szczury :polew:

jak%20celnie%20srac%20na%20ludzi

Opublikowano

I nie tylko ;) celne są te latające szczury :polew:

jak%20celnie%20srac%20na%20ludzi

:polew:

częściej i tak sraja na samochody ... i celniej :>

Opublikowano

Tak jak mówisz :naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=20452.msg1799057#msg1799057[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 00:23_________________________________________________[br]

Dla posiadaczy mocnych B6/B7:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157257.0

Opublikowano

Dotrwałem, nareszcie do ostatniwgo posta... Nareszcie spyknąłęm się z kumplami, więc wybaczcie błędy i inne takie. Muszę nadrobić więc:

wszyscy :drunk:

Tak dzisiaj wszyscy :D

Mój wieczor sponsorowany jest przez Debowe mocne :naughty:

dokładnie... tak na początek tygodnia :drunk: :th:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 21:19_________________________________________________a mój wieczór dzis przez Warkę :gwizdanie:

Moim dzisiaj Tatra mocna w promocji 1,99zl, polecam :P

Kieras:

do ciebie bardzo pasował by czarny dach ... nie zdązyłem powiedziec dawidowi o tym , ale chyba i tak to wiedizał :slina::shocked:

Nie bylo ce na spocie, ale widac, ze maniak z ciebie i gust masz, bo wiekszoc na spocie wpadla na to samo :D

audidn1.jpg

- body RS ( :evil:)

- dach w połysku ( :good:)

- mocna ściema wszystkich szybek (tylko tył = :bag:)

- ramka grilla czarna, znaczek został chrom (:notworthy:)

przy takim setupie ujdą czarne fele :kox:

reniu ty masz zawsze idealne zdjecie w rekawie :cool1:

Oj Reniu wielkie ukłony i ównierz przyznaję, masz nieskończoną ilość ASów w rekawie :notworthy:

Też tak myślę że to jest uzależnione od samochodu :mysli: oczywiście chodzi o felgi ; p w kolorze czarnym

Chłopie... Cierpię na to. Jeszcze ostatnio mówiłem, że to co chcialem osiagnalem, a teRAZ sto innnych planow w glowie :D Jeszcze ostatnio z Reniem rozmawiałem, że tylko tapicera, obszycie kiery i koniec, a tu się lampki zrodziły :gwizdanie:

no to chyb a skonczylem rozkmine :D Wybaczcie panowie, ale jak juz mowilem spiknalem sie z kumplami nareszcie (ostatnio mieszkam u lubej) no i oficialnie kontynuuje studia wiec byl powod do wypicia! Pozdrowienia, a jutro bede sie wstydzil.

Opublikowano

Ja sobie położyłem Vodeczke na biurko i się zająłem czymś pożytecznym...Grafikiem nie jestem ale coś tam wyszło...może do smieci moze tylko do małych poprawek...Sami określcie

ouvJ9.jpg

Opublikowano

Sorki Panowie i Panie za off topik ale mam pytanie do zamieszkały w Bydgoszczy - gdzie można jechać u was na kręgle (fajnie i miła atmosfera w miarę rozsądne ceny) czyli tak zwany (bowing)

Z góry dziękuje za odp.

Opublikowano

:bry: dzień[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 07:00_________________________________________________

Sorki Panowie i Panie za off topik ale mam pytanie do zamieszkały w Bydgoszczy - gdzie można jechać u was na kręgle (fajnie i miła atmosfera w miarę rozsądne ceny) czyli tak zwany (bowing)

Z góry dziękuje za odp.

Na łuczniczkę, albo do galerii pomorskiej

:>[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 07:01_________________________________________________w galerii jeszcze masz salon gier,bar :drunk: i bilard,a na Łuczniczce jeszcze nie byłem więc nie wiem.[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 07:03_________________________________________________a tak wgl. w solcu kujawskim na hali sportowej też jest:x bilżej byś miał[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 07:04_________________________________________________

white2.jpg

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Moja jest Grafitowa:] białej chyba na żywo jeszcze moje oczy nie widziały(a4)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Dzieńdoberek :kawa: zaraz śmigam na grzybki do lasu :kox: