Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale czysciles pod komputerem?? tam jest taka szczelina ale ona udrażnia odpływ... ja miałem wszystko niby czyste a tam tylko zapchane i już była pupa.

odkrecalem tylko ta obudowe od góry, a to mowisz calego kompa tez odrecic i tam pod nim a dokladnie pod ta jego plastikowa obudowa tez cos jest tam? :confused4: qwa i znowu tam wszystko odkrecac :no:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie musisz odkrecac.. wystarczy kawał jakiegos drutu... i tam u mnie było pełno liści.. wystarczy przepchac na druga strone..

ja nic nie odkrecalem.

Opublikowano

Witam

Mam pytanie - czy podejdą te klocki http://motoallegro.pl/klocki-bosch-audi-a3-a4-a6-golf-4-leon-passat-tyl-i1207082771.html

do mnie do tyłu? Patrzyłem w Etce i katalogu foty i numery niby się zgadzają ale w focie są też z innymi rozmiarami i nie jestem pewien.

Opublikowano

Ja ostatnio do przetkania użyłem palucha :polew: są dwa odpływy w tym jeden pod akumulatorem (trzeba wyjąć). Przetkałem liście i zgromadzony piasek aż było słuchać jak ucieka woda dołem. Myślę że do wiosny przetrzyma.

PS. wypad na grzybki udany :yeee:

Opublikowano

Reniu gdzie byles co zebrales ile chodziles ?

Opublikowano

Witam

Mam pytanie - czy podejdą te klocki http://motoallegro.pl/klocki-bosch-audi-a3-a4-a6-golf-4-leon-passat-tyl-i1207082771.html

do mnie do tyłu? Patrzyłem w Etce i katalogu foty i numery niby się zgadzają ale w focie są też z innymi rozmiarami i nie jestem pewien.

powinny pasować :decayed:

Opublikowano

w Łodzi pod Silverem :wink4:

myślalem że w Koronowie :kox:

W Koronowie wszystko ładnie oznakowane, więc ciężko się tam zgubić :kox:

Opublikowano

Reniu gdzie byles co zebrales ile chodziles ?

Czas operacyjny: 9:00 wyjście z domu, koło 15 byłem z powrotem.

Miejsce akcji: ul. Dąbrowa kierunek na Piecki, potem w las. Mam mniej więcej 3 swoje miejsca, w 2 była lipa, w 3 fucking-awesome-wysyp :kox: Naciąłem się masę malutkich podgrzybków (świeżutkie, po wczorajszym deszczu :kox:), w sam raz do octu, większe poszły do suszenia, reszta w sól na zupę. Trafiły mi się też 3 prawdziwki :evil: i kilka zajączków. Wiadro jest większe niż standard, na foto tego nie widać :naughty:

dsc01202ur.jpg

Zjebałem się jak koń po westernie ale mam ogromną satysfakcję :cool1: Hehe... śmiać mi się chciało, duma mnie rozpierała bo można powiedzieć że wyjaśniłem innym grzybiarzom w lesie co to znaczy zbierać grzyby :sarcastic:

Opublikowano

no Reniu "respekt" :notworthy:

Opublikowano

no no widac wypad udany :>

Opublikowano

ostatnio byłem na grzybach to 3 wiaderka się uzbierało , wieć jakiś tam wysyp ich jest :)

Opublikowano

w tym plecaku to pewnie prowiant ma sie rozumieć ? :drinks:

Opublikowano

wlasnie gadalem z kumplem

jego syn znalasł prawdziwka 1,5kg... bede mial zdjecie niedlugo bo maszrum do gazety poszedł

p.s. no a wracajac do twojego zbioru.... fakin grejt... w weekend ruszam.. moze w piatek

Opublikowano

Jak by tam było :drinks: to grzybki musiałbym kupić na rynku ;):decayed:

Opublikowano

Jak by tam było :drinks: to grzybki musiałbym kupić na rynku ;):decayed:

:polew:

Opublikowano

Nareszcie w domu, cały dzień w trasie :good: No i spotkała mnie dzisiaj niesamowita przyjemność, usiadłem za kółkiem A8 4,2 Quattro i chwilę się pobujałem... Jakoś mi się przykro zrobiło jak musiałem wracać do swojego :confused4: Ech, świetne.

Opublikowano

Majki jedziesz w piątek na TRN'a???

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi: