Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę tutaj, lepiej pytać swoich ; )

Wziąłem się ostatnio za audi, żeby naprawić te wszystkie problemy z którymi do tej pory jeździłem.

Ostatni problem z odpaleniem rozwiązałem, na szczęście nie była to pompa paliwa. Kłopot sprawiał kabelek który się naderwał (z lewej strony pod kierownicą) i uniemożliwiał w ogóle przekazania napięcia do pompy :)

Teraz zastanawia mnie dlaczego moja deska rozdzielcza w ogóle nie działa (od jakichś 3 tyg, zaczęło się po tych deszczach), trochę utrudnia to jazdę :disgust: (delikatnie mówiąc)

Wygląda to tak:

http://img715.imageshack.us/img715/8455/zdjcie091s.jpg

Włączam silnik -> obrotomierz, prędkościomierz itp. nie działają -> po kilku min. włącza się kontrolka oleju i wskaźniki działają -> wyłącza się kontrolka oleju -> wskaźniki działają przez jakiś czas. Potem sytuacja z kontrolką i wskaźnikami się powtarza.

Any idea? :mysli:

sprawdz bezpieczniki

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jestem podobnego zdania co Reniu, a od głosowania się wstrzymuje :tongue4:

pozdrowionka dla ekipy :good:

Opublikowano

sprawdz bezpieczniki

Sprawdzałem, nic nie jest przepalone.

Wziąłem się ostatnio za audi, żeby naprawić te wszystkie problemy z którymi do tej pory jeździłem.

Ostatni problem z odpaleniem rozwiązałem, na szczęście nie była to pompa paliwa. Kłopot sprawiał kabelek który się naderwał (z lewej strony pod kierownicą) i uniemożliwiał w ogóle przekazania napięcia do pompy :)

Teraz zastanawia mnie dlaczego moja deska rozdzielcza w ogóle nie działa (od jakichś 3 tyg, zaczęło się po tych deszczach), trochę utrudnia to jazdę :disgust: (delikatnie mówiąc)

Wygląda to tak:

Włączam silnik -> obrotomierz, prędkościomierz itp. nie działają -> po kilku min. włącza się kontrolka oleju i wskaźniki działają -> wyłącza się kontrolka oleju -> wskaźniki działają przez jakiś czas. Potem sytuacja z kontrolką i wskaźnikami się powtarza.

sprawdz bezpieczniki

Sprawdzałem, nic nie jest przepalone :confused4:

Opublikowano

Enzy91 jak sam pisałeś że po deszczach to może woda dostała się gdzieś do elektryki i zaśniedziały jakieś styki [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 19:14_________________________________________________ogólnie to dzisiaj miałem więcej szczęścia niż rozumu bo zerwała mi się rolka napinająca rozrząd i zaklinowala się między paskiem a osloną paska....ogarnięte :good:

Opublikowano

sprawdz bezpieczniki

Sprawdzałem, nic nie jest przepalone.

Wygląda to tak:

sprawdz bezpieczniki

Sprawdzałem, nic nie jest przepalone :confused4:

zdejmij obudowe kompa na podszybiu i zobacz czy nie ma wody

Opublikowano

dropson ma racje sprawdz czarna puszke po stronie kierowcy moze tam woda sie do kompa dostala a moze miales montowany gaz i gazownicy jakies kable przygnietli :mysli:

Opublikowano

Kolego z tego co ti piszesz...to bankowo stoi gdzies woda i to gdzie w komorze silnika...chodzi mi o to, ze gdzies gdzie jesli auto chwile pochodi, silnik sie nagrzeje i woda odpuszcza...wtedy licznik zaczyna banglac...wiec tak ja pisze Dropson i Rafi szukaj przyczyny gdzies w okolicy kompa :mysli:

Opublikowano

moga byc odplywy wody zapchane na podszybiu (chyba norma w a4) i woda bedzie stala, i moze gdzies sie dostawac do sierodka...

Opublikowano

podac Ci numer konta :mysli: :mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

podac Ci numer konta :mysli: :mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew:

przyjedź odebrać osobiście bo z taka gotówką strach z domu wychodzić.....tyle złodziejstwa wszędzie

:sarcastic:

[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 20:53_________________________________________________Kieras nie śliń sie tak na te listwy....dla Ciebie też coś mam (na pierwszy mod :wink4: )

http://moto.allegro.pl/promocja-nowe-oryginalne-19-audi-a4-s4-rs4-i1242129770.html

http://moto.allegro.pl/piekne-felgi-19-lorinser-i1235301215.html

:naughty:

Opublikowano

biore te z pierwszego linka :naughty: jakis chetny na moje ?? :wink4:

A Ty kieras chcesz wpakowac 19" ?? :shocked:

Opublikowano
285X40X19

:shocked: ni chu jet nie wejdzie : O

a te z pierwszego linka raczej mało popularne ... :mysli:

Opublikowano

a te z pierwszego linka raczej mało popularne ... :mysli:

nie czytałeś opisu z aukcji....z najnowszego modelu (b8) dlatego mało popularne pewnie
Opublikowano

przeoczylismy taka sztuke w kuj-pom : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=146464.0

podeślijmy Mu na PW filmik ze spotu + zaproszenie :kox:
Opublikowano

znam to auto :) Jak stałem przed zamiarem kupna a4 to byłem ją oglądać , ale koleś nie chciał nic opuścić ... i niestety nie wziąłem jej ... no i silniczek troche przyduży jak dla mnie był , ale ojcec prawie zdecydowany :> ale $ mało było ;(

c130993166.jpg

c130993168.jpg

c130993169.jpg

pamiątkowe zdjęcia z dysku :kox: