Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

naliczyć ich na 40% za dzień zwłoki :evil: + flaszka + 5l paliwa+ 4pak piwa+ wpier*ol :polew:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chyba trzeba wejsc im na ambicje bo inaczej nie zaplaca :polew: :polew: :polew:

A WIEC DO DZIELA :

KIEROWNIK,WISNIA,DAMIAN,KRZYCHU OGLADACIE CODZIENNIE K*R*A FORUM MACHACIE KAPELUSZAMI A KASY JAK NIE MA TAK NIE MA W CH**A WALICIE CZY CO!!!!!!!!!!! JEZELI NIE MACIE KASY TO NAPISZCIE DO JEDRKA ZE PRZELEW ZROBICIE POZNIEJ BO ZYGAC SIE CHCE :sick3: JAK SIE WIDZI KOLEJNY RAZ PROSBE DO ZAPLATY A WY NIC!!!!!!!!!! DO POZOSTALYCH OSOB KTORYCH TU NIE WYMIENILEM SAM OSOBICIE PRZEDZWONIE :hi:

Opublikowano

chyba trzeba wejsc im na ambicje bo inaczej nie zaplaca :polew: :polew: :polew:

A WIEC DO DZIELA :

KIEROWNIK,WISNIA,DAMIAN,KRZYCHU OGLADACIE CODZIENNIE K*R*A FORUM MACHACIE KAPELUSZAMI A KASY JAK NIE MA TAK NIE MA W CH**A WALICIE CZY CO!!!!!!!!!!! JEZELI NIE MACIE KASY TO NAPISZCIE DO JEDRKA ZE PRZELEW ZROBICIE POZNIEJ BO ZYGAC SIE CHCE :sick3: JAK SIE WIDZI KOLEJNY RAZ PROSBE DO ZAPLATY A WY NIC!!!!!!!!!! DO POZOSTALYCH OSOB KTORYCH TU NIE WYMIENILEM SAM OSOBICIE PRZEDZWONIE :hi:

:good:
Opublikowano

hehe :evil: już widze ich miny jak to przeczytają :polew: :polew: :polew:

Big_Baby.png

Opublikowano

Wiśnia się do mnie odezwał więc jest luz :good:

Opublikowano

rafi_a4 :bicz3: już wszystko wyjaśnione :cool1:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 14:29_________________________________________________

hehe :evil: już widze ich miny jak to przeczytają :polew: :polew: :polew:

Big_Baby.png

Ja ci sie ponabijam :baseball:

Opublikowano

bo jezeli nie walnie sie z grubej rury to chyba nikt nie zrozumie a po drugie jak to wyglada :

zamawiamy koszulkli od klubowicza i jedrek wychodzi na osobe niekompetentna ze nie potrafi zebrac kasy juz od dwoch tygodni a tym bardziej klub daje ciala bo jezeli ktos zamawial mogl ta kase sobie odlozyc a nie teraz jedrek swieci oczami za wszystkich zenada

Opublikowano

Gruba sprawa :P Może wyjaśnimy to na spociku jakimś dzisiaj? :P

Opublikowano

rafi wzial sprawe w swoje rece :polew:

Opublikowano

rafi wzial sprawe w swoje rece :polew:

Nie znam chłopaka z tej strony :polew:

A na spocikach taki spokojny, uprzejmy, on tu zagada, on tu zaśpiewa, on tu doradzi :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Koledzy: Kierownik, Tomek4don, Wiśnia, Damian_qbass, Nowek, Krzychu-trn oraz Petara proszeni są o wpłaty na koszulki. Czekamy już tylko na Was! Jeśli ktoś ma możliwość to proszę żebyście się skontaktowali z tymi osobami.

a tak poza tym to dzień dobry :hi:

Rafi :good:

który juz raz Jędrek pisze o tych wpłatach :mysli:

dla mnie to dziadostwo i nieodpowiedzialność, najpierw deklaracja że się chce koszulki a potem trzeba sie prosic o pieniądze i o ile mnie wzrok i pamięć nie myli to niektóre wymienione imiona tych którzy jako pierwsi wielcy klubowicze i spotowicze pisali sie na zakup koszulek a od jakiegos czasu to nawet na spotach ich nie widać :thumbdown: a człowiek Audiczkę sprzedał, chwilowo inną marką jeździ :naughty: a na spoty przyjeżdza :gwizdanie:

Opublikowano

:thumbdown: :thumbdown:

śledź wątek ...

12413451241254.jpg

Opublikowano

to chyba nie podrzuciłeś skoro jestes na pierwszym miejscu mymieniony albo Jędrek ma skleroze :mysli::polew:

Opublikowano

nauka na przyszłość....najpierw zebrać kase a potem robić zamówienia :gwizdanie: i komedii by nie było :cool1:

Opublikowano

nauka na przyszłość....najpierw zebrać kase a potem robić zamówienia :gwizdanie: i komedii by nie było :cool1:

wiesz jak ktos sie deklarowal ze chce to powinien teraz wplacac kase i koniec a nie jakies podchody ze podwioze ze cos tam, przelew 2 min!

Opublikowano

wiesz jak ktos sie deklarowal ze chce to powinien teraz wplacac kase i koniec a nie jakies podchody ze podwioze ze cos tam, przelew 2 min!

Ty tam mase lepiej rób do kabli :tongue4: bo nie bede miał roboty :naughty:
Opublikowano

słuchaj ja mam ludzi od takich bzdetów, prezes zajmuje sie innymi rzeczami! a słuchy mnie doszły ze kable to wy umiecie ciągnąc :naughty:

Opublikowano

słuchy mnie doszły ze kable to wy umiecie ciągnąc :naughty:

jeszcze jak :naughty: