Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ludziska

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Witam,

Czy na spocie będzie ktoś ADR-em? Chciałbym użyczyć na chwilke przepływomierz na podmiankę bo swojego nie jestem pewny, a auto trochę kuleje :). Jakby ktoś miał problem właśnie z ADR-em to mam trochę zapasowych części i chętnie na podmianę użyczę: 2 przepŁywki, sonda, komputer, przepustnica, cewka..

Opublikowano

Moja niunia nie ma hamulców to jest dopiero wyczyn :naughty: w 3 dni stracić hamulce,pedał wpada w podłoge :wallbash:

Opublikowano

Moja niunia nie ma hamulców to jest dopiero wyczyn :naughty: w 3 dni stracić hamulce,pedał wpada w podłoge :wallbash:

wytnij dziure w podłodze i hamuj jak Flintonowie :polew:
Opublikowano

wytnij dziure w podłodze i hamuj jak Flintonowie :polew:

:evil:

[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 19:39_________________________________________________(HD) Audi R8 5.2 V10 vs RS6 Evotech (0-100-200-300 km/h) to sie nazywa jazda :slina:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:siema:

PYTANIE: bedzie ten spot w niedziele w Toruniu czy nie? Pisze ktos jakas liste? Ja juz kolejny raz nie bede zaczyna listy :evil:

No chyba, ze jedna spot odbedzie się w Bydgoszczy, bo chłopaki z Torunia się nie piszą (no i ten deszcz zapowiadany, jakby wyklucza stanie pod chmurką)...mi to obojętnie, ale może lepiej tesco Bydgoszcz??

Proszę o wypowiedzi

Opublikowano

Ja jestem za Toruniem teraz. Listę mogę zaraz puścić a u nas można się spotkać na parkingu podziemnym w centrum miasta. Opłata za wjazd wynosi 2 zł za godzinę także nie ma paniki. A w ogóle to :siema:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 08:14_________________________________________________SPOT TORUŃ 20.03.2011 GODZINA 17.00 - PARKING PODZIEMNY W CENTRUM MIASTA (5 KM OD pip)

1. Krzychu

Opublikowano

ja bym pojechał.. ale choroba mnie ciągle trzyma. może do niedzieli przejdzie, ale nie chcę potem znowu tydzień leżeć w łóżku... :wallbash:

Opublikowano

Oczywiście ten parking to tylko w razie deszczu jakby co :tongue4:

Opublikowano

Moje auto uziemione do poniedziałku. Jest w trakcie leczenia tzn już zapyerdala :kox: ale trzeba dokończyć kurację :cool1: W każdym bądź razie wszystko jest na dobrej drodze :thumbup:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 13:23_________________________________________________

Moje auto uziemione do poniedziałku. Jest w trakcie leczenia tzn już zapyerdala :kox: ale trzeba dokończyć kurację :cool1: W każdym bądź razie wszystko jest na dobrej drodze :thumbup:

a co tam kombinujesz ?? :rolleyes:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 13:25_________________________________________________więcej koników ? :gwizdanie:

Opublikowano

Naprawa, nie mody ;)

Opublikowano

Reniu a rzuc na PW co bylo przyczyna i koszty jak mozesz oczywiscie

Opublikowano

Jak sprawa będzie zakończona to podziele się szczegółami.

A ogólnie to ogromne gratulacje dla Asi i Rafała :thumbup:

Opublikowano

A ogólnie to ogromne gratulacje dla Asi i Rafała :thumbup:

chłopak czy dziewczyna :?: :kox:
Opublikowano

Klubowicz :>