Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ma ktoś kogoś w Gdansku? Chodzi o zostawienie samochodu w okolicach lotniska chyba ze znacie ktorys z parkingow

postaw auto na parkingu nr1 ul podchorazych, to jest zaras jak zjedziesz z obwodnicy po prawj stronie przed lasem placisz 110zl za miesiac za abonament, i ogolnie nie ma zadnego problemu sa tam takie stare dziadki i idzie sie z nimi bobrze dogadac, dotego taxi na lotnisko (o ile tam musisz dojechac) ok 30zl w obie strony.... bo u tych zjebow kolo lotniska to niema co sie wogole pytac.... w zeszlym roku na dlugoterminowym za 4tygodnie ok 350zl.... i to z lacha jeszcze.... [br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 19:02_________________________________________________a i bedziesz mogl poogladac sobie moje auto i kumpla w8 :kox:

a widzisz dobrze wiedzieć na przyszłość :wink4: ja wspomniałem o tym parkingu, bo widziałem jak ostatnio byłem, że mają taką ofertę[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 19:29_________________________________________________wentylator wyciągnięty reanimacja wentylacji rozpoczęta :decayed:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fajna b5-tka z bydgoszczy :kox:

tylko czy warta tej ceny :mysli:

http://otomoto.pl/audi-a4-1-9tdi-navi-plus-bosse-chrom-C18582787.html

Dzis tankowałem ja oferował sie gosciu :gwizdanie: ale nawet sie nie przygladalem...

Siema ma ktoś kogoś w Gdansku? Chodzi o zostawienie samochodu w okolicach lotniska chyba ze znacie ktorys z parkingow

postaw auto na parkingu nr1 ul podchorazych, to jest zaras jak zjedziesz z obwodnicy po prawj stronie przed lasem placisz 110zl za miesiac za abonament, i ogolnie nie ma zadnego problemu sa tam takie stare dziadki i idzie sie z nimi bobrze dogadac, dotego taxi na lotnisko (o ile tam musisz dojechac) ok 30zl w obie strony.... bo u tych zjebow kolo lotniska to niema co sie wogole pytac.... w zeszlym roku na dlugoterminowym za 4tygodnie ok 350zl.... i to z lacha jeszcze.... [br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 19:02_________________________________________________a i bedziesz mogl poogladac sobie moje auto i kumpla w8 :kox:

w Gdańsku masz w miarę przyzwoite opłaty na parkingu przy lotnisku o ile dobrze pamiętam za tydzień chyba 150zł i to na strzeżonym musiałbyś sprawdzić na stronie lotniska

Zarezerwowałem ten sie okaże czy czasem jak wróce nie bede bez furmanki :slina: ;([br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 22:04_________________________________________________ :bry: :bry: :yeee: Witam o chu...wym poranku :confused4: czas do roboty gnac

Opublikowano

:hi:

w ten deszczowy dzień :wallbash:

Opublikowano

:bry:

pogoda nie ciekawa :disgust:

jeszcze dwa dni i urlop heheh :dance: :dance:

Opublikowano
Opublikowano

proponuję w sobotę zrobić spota w okolicach 16-17. w przypadku ładnej pogody Łuczniczka, w innym przypadku Tesco. ktoś chętny?

Opublikowano

ja ja ja :decayed:

Opublikowano

znacie kogoś kto zajmuje się układaniem kostki brukowej? trzeba niestety przerobić u mnie wjazd do garażu :wallbash:

Opublikowano

ja jestem ;p :kox: ale jak zalatwisz mi wolne to nie ma problemu :cool1: ja sie pisze na sobote ale ok 16 30 wyjezdzam z bdg do gdanska gnam na samolot :good:

Opublikowano

Grzechu,a nie chcesz Peugeota młodej? :naughty: 2.0 HDI 136kucy 2004 rok cena do uzgodnienia

Opublikowano

Grzechu,a nie chcesz Peugeota młodej? :naughty: 2.0 HDI 136kucy 2004 rok cena do uzgodnienia

równie dobrze jakbyś się mnie zapytał czy nie chce zostać kibolem Polonii Bydg :rolleyes:

w życiu tej marki nie kupie :decayed:

Opublikowano
:siema: i pozdrowienia z ciepłego i słonecznego Mielna odemnie i Damian :)
Opublikowano

nie spać weekend się zaczyna :drunk:

i wolne :radocha: :radocha: teraz tylko :beach: :beach:

Opublikowano
:bry: i już z rana jestem zły :wallbash: zamówiłem wentylator do nawiewu i nie pasuje... :wallbash:
Opublikowano

Uważajcie w Toruniu bo się tam wybieram :polew:

WIŚNIA skoro już się zaręczyłeś to może coś z moich aukcji wybierzesz :naughty:

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=2483015

Jak gdzieś zrobiłem byka to mnie poprawcie - pierwszy raz na allegro wystawiam cokolwiek :embarrassed:

Opublikowano

Uważajcie w Toruniu bo się tam wybieram :polew:

WIŚNIA skoro już się zaręczyłeś to może coś z moich aukcji wybierzesz :naughty:

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=2483015

Jak gdzieś zrobiłem byka to mnie poprawcie - pierwszy raz na allegro wystawiam cokolwiek :embarrassed:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

odnosnie spota to ja bede o 16 pod luczniczka, a w razie deszczu tesco...