Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l to kto w sobote jedzie na ogolnopolski zobaczyc moze jakaś lista?? ja jade...jeszcze ktos chetny??
Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l Reniu jak nie bedziesz miał auta to chetnie Cie zabiore!! Wiec jedziesz ze mna nawet jak nie bedzie auta tak??
Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l ja mam tylko nadzieję, że do piątku przyjdzie z Warszawy twardy dowód. miękki musiałem im wysłać i jeśli nie to... jadę Renault Kangoo
Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l Wszystkim, ja będę, ale dopiero popołudniu ;(, praca... no My z Reniem raczej tez z rańca nie ruszymy PS. Reniu o ktorej pojedziemy??
Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l PS. Reniu o ktorej pojedziemy?? Nie mam bladego pojęcia Była by możliwość zabrania jeszcze jednej osoby? Ziomek również chciałby się wybrać....
Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l PS. Reniu o ktorej pojedziemy?? Nie mam bladego pojęcia Była by możliwość zabrania jeszcze jednej osoby? Ziomek również chciałby się wybrać.... pewnie ze sie jakos zabierzemy... PS. Newman gdzie sie umawiamy, zeby jechac razem??
Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l PS. Reniu o ktorej pojedziemy?? Nie mam bladego pojęcia Była by możliwość zabrania jeszcze jednej osoby? Ziomek również chciałby się wybrać.... pewnie ze sie jakos zabierzemy... PS. Newman gdzie sie umawiamy, zeby jechac razem?? moze przy Polo na wylocie z Bydzi na koronowo?
Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l przyjechał klient po żabke ... nowym A8 4.2 Pb quattro czarna jutro chce odebrać auto ;(
Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l grześ uszy do góry, będzie godny następca żabuli ! PS wyjmij żarówki i kup jakieś tanie z carfoura czy tam auchana !
Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l PS wyjmij żarówki i kup jakieś tanie z carfoura czy tam auchana ! a co chcesz kupić te moje
Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l zostaw sobie do next car ... h7 to najbardziej rozpowszechniony rozmiar, a zwłaszcza w Vag-ach
Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l Grzechu, jak coś to wezmę Cię na zlot. co prawda nie wiem jeszcze czym, ale mogę Cię zabrać