wera :) Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] od 3 godzin to za to że spał w przyczepie hhhehe :> :polew: [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 21:01_________________________________________________ty miałaś za dobrze i zostaniesz zdegradowana oj tam oj tam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jędras graty koloru jedyny różowy w kuj-pom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jędras graty koloru jedyny różowy w kuj-pom a Ty czemu juz nie masz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jędras graty koloru jedyny różowy w kuj-pom a Ty czemu juz nie masz?? napisałem PW do Prezesa o zdjęcie :gwizdanie: czemu?? nie pytaj bo i tak nie odpowiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Pany, jest ktoś chętny w niedzielę ok 18 na spot? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 hmmmm klubowicz.... czemu nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Kto się dziś wybiera do Torunia na TRN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ja niestety odpadam, muszę przygotować auto bo jutro weselicho w Toruniu wiozę Ale w niedziele na spocik jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 jak cos ja tez sie pisze na spota [br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 17:28_________________________________________________ Pany, jest ktoś chętny w niedzielę ok 18 na spot? :gwizdanie: i panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Wybacz Wera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1987 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Pany, jest ktoś chętny w niedzielę ok 18 na spot? :gwizdanie: Ja się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Właśnie sobie uświadomiłem, że dzisiaj równe 2 lata mijają, jak zaczęła się moja przygoda z A4 . Autko wróciło do korzeni, jutro powrót do domu A tych niemców na szrotach popier****ło... 150 ojoro za zderzak przedlift Arturo, żadnych z twoich gratów nie było Generalnie malutko części do B6 na szrotach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 od tego gościa na foto w linku kupiłem Bete zna Go ktoś z Was może albo jego zespół http://pl.wikipedia.org/wiki/Roan_%28grupa_muzyczna%29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 prawdopodobnie na przełomie października lub listopada kuzynka będzie chciała sprzedać audi a4 c5 1.9 tdi 1999 r kolor bordowy cena ok. 16.000 nie miał by ktoś kogoś chętnego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ide kurna spać do-zo jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Grzechu, widziałem auto wczoraj na parkingu. ślicznie się prezentuje... blachy PCT jak dobrze zauważyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi