Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy ktos u nas sprzedawal honde?

tak, Damian z Torunia

---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ----------

no tak jak mówisz chemii za tą kasę trochę jest..ale sam fakt jak można auto odświeżyć, a poza tym jakość niektórych firm oferujących pranie i czyszczenie jest nie do porównania

---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:19 ----------

no tak jak mówisz chemii za tą kasę trochę jest..ale sam fakt jak można auto odświeżyć, a poza tym jakość niektórych firm oferujących pranie i czyszczenie jest nie do porównania

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

napewno, rowniez nie kazdy ma miejsce/czas/checi zeby sie w takie cos bawic samemu :wink:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Damian daj mi na PW jakies info o tym samochodzie i jakies foto bo kolega chce kupic ale nei wiem czy dokladnie taka

Opublikowano

a czy nie bylo jakiegos info o tym auto w sprzedam kuj-pom?

Opublikowano
a czy nie bylo jakiegos info o tym auto w sprzedam kuj-pom?

a ta honda czasami już nie poszła? :eusathink:Przemek sprzedałeś już Clio? Jest tam gaz?

Opublikowano
Opublikowano

clio bez gazu bylo, i juz sprzedane

Opublikowano

Jutro auto do odbioru :banan: dzisiaj byłem w bydzi to wjechałem zobaczyć jak tam auto i kolorek ładnie dobrany :decayed:

Opublikowano
Opublikowano
:siema: Paweł dzięki za spocik :wink: stawałeś jeszcze z kimś?
Opublikowano

nie. Przy drugim starcie z 335ci tak mi się ślizgało sprzęgło, że musiałem gaz odpuścić, aż złapie (zarówno na 1 jak i na dwójce), więc wynik jasny. Przy pierwszym starcie do końca dwójki (110km/h) byłem z przodku, ale..... [wstyd] nie trafiłem w trójkę :/. Sprzęgło też się ślizgało, ale na tyle, że mogłem wcisnąć gaz porządnie. Jak je wymienie, to 335 nie pogada :). Z tym evo też po wymianie powinno być przynajmniej równo (tam tak jak Ci mowilem, po postoju doolot był mocno zgrzany i przy tym pierwszym starcie samochod generalnie słabo szedł). Do 170 był długość przede mną.

jest zabawa co?? :))) hehe

Opublikowano

ja wyjeżdżając stanąłem z tym golfem z Chełmna :decayed: wynik był oczywisty :kwasny:, ale nikt inny nie podjechał, jeśli będzie taka organizacja jak wczoraj to powinno być coraz lepiej :naughty:

---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ----------

czy jest ktoś chętny na spot jutro? :whistling:

---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ----------

Opublikowano

ja :decayed: nawet umyłem mojego klekota :kox:

Opublikowano

no mi pewnie na jutro zostanie berlingo :facepalm: ale spocik można tak na 17 zrobić tylko pozostaje pytanie gdzie :eusathink:

Opublikowano
Opublikowano

zapowiada się piękna niedziela ..........

w pracy :suicide_anim:

Opublikowano

Auto już odebrane:decayed: Dzięki Jędrzej za kontakt do warsztatu bo jestem zadowolony :decayed:

Opublikowano
ja wyjeżdżając stanąłem z tym golfem z Chełmna :decayed: wynik był oczywisty :kwasny:, ale nikt inny nie podjechał, jeśli będzie taka organizacja jak wczoraj to powinno być coraz lepiej :naughty:

---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ----------

---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ----------

hehhe z jakim Golfem? :decayed: