Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też oddałem swój głos wczoraj

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:siema:

a ja was wczoraj widzialam jak wyjezdzaliscie spod łuczniczki a ze nie miałam dostepu do neta to nie wiedzialam ze jest spot. do pracy jechalam i tak ladnie wszyscy obok mnie staliscie hehe a jedrek to nawet wymiol troszke w niedozwolony sposób :naughty:

Opublikowano
a jedrek to nawet wymiol troszke w niedozwolony sposób :naughty:

nie wiem o czym mówisz :decayed:

Opublikowano

Witam o ktorej te spoty wogole sie odbywaja ?;d wczoraj bylem ale nikogo nie bylo a bylem tak po 18 jakos :)

Opublikowano

niema regularnych spotow teraz, trzeba sledzic watek :wink:

Opublikowano

kto ma u nas srebrnego b5 polifta w sedanie na felgach takich jak ma Reniu? :eusathink: na początku myślałem że to binek ale CB blachy

Opublikowano
Witam o ktorej te spoty wogole sie odbywaja ?;d wczoraj bylem ale nikogo nie bylo a bylem tak po 18 jakos :)

wczoraj był spot w Bydgoszczy pod Łuczniczką i trwał od 17 do 18:30... pisałem nawet ;)

kto ma u nas srebrnego b5 polifta w sedanie na felgach takich jak ma Reniu? :eusathink: na początku myślałem że to binek ale CB blachy

Thumas, silniczek 2.4 :naughty:

Opublikowano

wczoraj był spot w Bydgoszczy pod Łuczniczką i trwał od 17 do 18:30... pisałem nawet ;)

Thumas, silniczek 2.4 :naughty:

dzięki za info :wink: no więc Thumas widziany o 11 w Górnej Grupie przy rondzie :naughty:

Opublikowano

zgadza się wczoraj wyjątkowo długo spot był :kox: Wiśnia młody się skarżył, że jakiś wariat na niego trąbił cały czas :decayed:

Opublikowano

chyba, że to Ty byłeś srebrnym sedanem B6 i wyjeżdżałeś za mną z Łuczniczki :decayed:

Opublikowano

no to ja bylem :) no to fajnie widze ;d pozniej pojechalem pod tesco :D nie no mysle ze nastepnym razem dojade na czas :D

Opublikowano

to jak mogłeś nas nie widzieć, staliśmy na przeciwko :decayed: jak podjechałeś to był Bula granatowym B5 Avant i ja szarym A5 z tablicami WE :naughty: później za mną wyjeżdżałeś spod Łuczniczki :wink:

Opublikowano

dobrze by było, w końcu wprowadzić w życie temat grupowej sesji i zrobienia filmiku o naszej grupie, jak mówiłem chętni są do realizacji zdjęć i filmu tylko trzeba ustalić ile osób jest chętnych i czego konkretnie oczekujemy od tej akcji, żeby koszty rozplanować

Opublikowano

tak, jak Ci mówiłem wczoraj ja jestem chętny :good: ciekawe jak reszta :whistling:

Opublikowano

no dwóch to mało :decayed: dziś dostałem tablicę New Jersey :banan:

Opublikowano

teraz pora osła odkupić i modzić :decayed::kox:

Opublikowano

no myslalem ze wiecej bedzie jakis a4 skad mialem wiedziec ze akurat 2 audi co stoja to wy :D lipa ale nastepnym razem wpadne predzej :)

Opublikowano
no myslalem ze wiecej bedzie jakis a4 skad mialem wiedziec ze akurat 2 audi co stoja to wy :D lipa ale nastepnym razem wpadne predzej :)

chwilę wcześniej stały 3 :decayed:

ps. Jędrek poszedł mail

Opublikowano

doszło, doszło bo od razu mi w telefonie piszczało :decayed: dzięki :good:

Opublikowano
zgadza się wczoraj wyjątkowo długo spot był :kox: Wiśnia młody się skarżył, że jakiś wariat na niego trąbił cały czas :decayed:

:decayed: ja trąbiłem a młoda dlugimi świeciła :polew: