Marko42 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Siema dajcei znać jak będzie jakiś spot może wkońcu uda mi się przyjechać to może zróbmy jakiś mega spocik też bym się zjawił ja też chce ,ja też chce... też jestem za.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 to dawajcie szczegóły. jutro tesco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 mi pasuje ile osób w ogóle chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 to dawajcie szczegóły. jutro tesco? Rozumiem, że 18:00? Bym się bryknął i przewietrzył trochę stadninę, ale nie obiecuję na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 jak dla mnie 18 jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Wiśnia dzięki jeszcze raz za kółko rozrząd poskładany samochód śmiga jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Wiśnia dzięki jeszcze raz za kółko rozrząd poskładany samochód śmiga jak ta lala jak coś będziesz potrzebował to dzwoń jeszcze trochę gratów zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 czyli 18 na tym parkingu pod tesco obok gokardów tak? postaram sie byc chociaz na chwile. Artur, jakbys sie wybieral to zabierz prosze kompa. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 dokładnie Paweł, na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Może tez uda mi się podjechac:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 dla jadących ze Świecia na spot 16:45 pod Orlenem w Przechowie, wyjazd 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja nie dam rady dziś, akumulator mi padł...jednak muszę nowy kupić bo temu nic nie dało podładowanie i nie trzyma już prądu...f*ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy_bgd Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 dziś nie mogę, ale w przyszłości chętnie pojawię się na jakimś spocie kiedyś trzeba pokazać 'nową' furę w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 a mnie się nie chce d*py ruszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jak się uda to w środę od rańca będę na działeczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Musti, kiedy będziesz w Bydgoszczy/Toruniu? Wiśnia, leniu! dzięki za spot wszystkim obecnym. trochę kiepsko z frekwencją: 1. Bula87 2. Winczako 3. Marcintuchola 4. ja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 no ja niestety nie moglem wpasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi