Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a moze piatek 20 plaza torun? parking parkingiem ale mozemy isc odwiedzic mcdonalda... i posiedziec w cieplym :)

ja się wstępnie pisze!! PAnowie i mam nadzieje, że nie trzeba was namawiać, Dropson też nas odiwedził :decayed:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na to nie patrzcie ze ja was odwiedzilem, tak jak ja pisalem duzo predzej ze jak mi pasuje to bez roznicy gdzie mam podjechac :), a niestety z torunia malo juz kto sie udziela, ale na plazie jest parking pod dachem, blisko mcdonald, mozna pogadac sobie w cieplym itp...

Opublikowano

dobryyy.. ale przyjebało śniegiem dzisiaj... szkoda ze nie ma Q... w takich chwilach człowiek o tym myśli :)

Opublikowano

:hi:

ja w piątek na pewno odpadam bo już będę tego dnia w Toruniu, a nie chce mi się drugi raz jechać :decayed:

Opublikowano

pada śnieg, pada śnieg :kwasny: bry

Opublikowano

kuzwa i de nissana odsniezyc i wyjazd....

---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ----------

co za tepy uj.... dobrze ze w ostatniej chwili go zobaczylem i zjechalem na prawy pas.... ale i tak drobnymi dostalem

Wideo0021 - YouTube

Opublikowano

u mnie w firmie na odludziu do kolan nasypało :facepalm:

Opublikowano

mam takie pytanie , ma ktoś z bydgoszczy lub okolic na zbyciu jakieś naklejki / logo a4fan czy coś w tym stylu ? nie wiedziałem gdzie napisać ... pozdro

Opublikowano

naklejki ma Artur82. jeśli chcesz naklejki klubowe (a4-klub.pl) to może ktoś jeszcze je ma.. (mi się skończyły), ale jak coś to można je zamówić tutaj: http://a4-klub.pl/naklejki-magnesy-logo-aluminiowe-115/klubowa-naklejka-foliowa-ix-tura-115177/

Opublikowano

żeby dostać naklejkę trzeba jeździć na spoty :naughty:

Opublikowano

No właśnie chce wpaść na najbliższy spot dlatego śledzę ten temat :) mam nadzieje że trafi sie jakiś w bydgoszczy za niedługo

Opublikowano
Opublikowano
:hi: pilnie poszukiwany koniec zimy :wink::wink::wink:
Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Cześć :wink4:

Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika :

http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772

Pozdrawiam,

Musti A4 Klub Polska :hi:

Opublikowano

Siemka :D:hi: ja w piątek odpadam chyba że przed 18 potem niestety do pracy :D

PS. Przepraszam za cisze dużo pracuje i musiałem Moja niunia się też zająć po ostatniej wizycie w rowie :D

Opublikowano
Siemka :D:hi: ja w piątek odpadam chyba że przed 18 potem niestety do pracy :D

PS. Przepraszam za cisze dużo pracuje i musiałem Moja niunia się też zająć po ostatniej wizycie w rowie :D

co żeś odjepał? :facepalm:

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ----------

Tragiczny wypadek pod Szubinem. Zginęło dwóch policjantów! | Telewizja Internetowa iTV24