Opublikowano 17 Stycznia 201313 l a poza tym jak szef usłyszy że chce urlop to zejdzie na zawał,zobaczymy co do tego czasu wyjdzie ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- nie pierdziel a co ci tak zależy?
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l tak pytam bo może by w końcu jakiś rekord byśmy pobili frekwencją kujawsko-pomorskiego na ogólnopolskim..
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l tak pytam bo może by w końcu jakiś rekord byśmy pobili frekwencją kujawsko-pomorskiego na ogólnopolskim.. jeszcze za wcześnie by cokolwiek powiedzieć wszystko zalezy od kasy, obłożenia zleceniami w robocie,i od tego czy młoda mnie za jaja nie powiesi jak jej o tym wyjeździe powiem na samo słowo FORUM dostaje szału
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l przecież nas lubi a tam będzie kilkanaście razy tyle pozytywnie walniętych osób
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l przecież nas lubi a tam będzie kilkanaście razy tyle pozytywnie walniętych osób nie mówię nie,pożyjemy zobaczymy ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- a tak poza tym byłem dziś na placu bkb na Toruńskiej pierwszy raz widziałem żeby mi temp. oleju do 120 stopni skoczyła drift pełną gębą
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l przecież nas lubi a tam będzie kilkanaście razy tyle pozytywnie walniętych osób nie mówię nie,pożyjemy zobaczymy ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- a tak poza tym byłem dziś na placu bkb na Toruńskiej pierwszy raz widziałem żeby mi temp. oleju do 120 stopni skoczyła drift pełną gębą ale tu nie ma się nad czym zastanawiać
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l przecież nas lubi a tam będzie kilkanaście razy tyle pozytywnie walniętych osób nie mówię nie,pożyjemy zobaczymy ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- a tak poza tym byłem dziś na placu bkb na Toruńskiej pierwszy raz widziałem żeby mi temp. oleju do 120 stopni skoczyła drift pełną gębą ale tu nie ma się nad czym zastanawiać a kto od nas jeszcze jedzie?
Opublikowano 18 Stycznia 201313 l jeszcze dwa dni i wolne:zemdlal: Jędrek i Ja jak mnie ktoś ze sobą zgarnie to ja też się zabiorę
Opublikowano 18 Stycznia 201313 l ja będę wiedział co i jak jak się z Mustim umówię czy jedzie ze mną czy sam