jedrekx Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 100 lat manny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 100! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 a teraz pytanie... gdzie w normalnych pieniądzach dorobię sam grot do kluczyka? (poliftowy scyzoryk). Mam cały nowy kluczyk, potrzeba tylko wyrezać grot... Byłem w jednym punkcie, ale 60zł to ciut za dużo wg mnie... w Świeciu płaciłem dwa dni temu 50zł.... wiele taniej raczej nie znajdziesz Audi A4 S4 Avant 1,9 TDI BOSE SKÓRY Świecie ? Tablica.pl kumpel co tak zadziwiłeś zdziwiłem się bo mi się śniło ostatnio że sprzedajesz Audi idziesz w krawata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 a teraz pytanie... gdzie w normalnych pieniądzach dorobię sam grot do kluczyka? (poliftowy scyzoryk). Mam cały nowy kluczyk, potrzeba tylko wyrezać grot... Byłem w jednym punkcie, ale 60zł to ciut za dużo wg mnie... w Świeciu płaciłem dwa dni temu 50zł.... wiele taniej raczej nie znajdziesz Audi A4 S4 Avant 1,9 TDI BOSE SKÓRY Świecie ? Tablica.pl kumpel co tak zadziwiłeś zdziwiłem się bo mi się śniło ostatnio że sprzedajesz Audi idziesz w krawata? bądź pewien że marka zostaje a co się kupi to zobaczymy ---------- Post dopisany at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ---------- manny stówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 jakbyś chciał A5 to znam takie ładne - w dieslu - które za odpowiednią i satysfakcjonującą kwotę właściciel by sprzedał :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Dziękuję wszystkim za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 manny dwieście lat w kamieniołomach:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Manny Najlepszego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 najlepszego manny90 :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 jakbyś chciał A5 to znam takie ładne - w dieslu - które za odpowiednią i satysfakcjonującą kwotę właściciel by sprzedał :decayed: ale z Ciebie żartowniś Jędrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 jakbyś chciał A5 to znam takie ładne - w dieslu - które za odpowiednią i satysfakcjonującą kwotę właściciel by sprzedał :decayed: ale z Ciebie żartowniś Jędrek Dobis przestań przecież tego sztrucla nikt i tak nnie kupi...tam nawet pranie było suszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 jakbyś chciał A5 to znam takie ładne - w dieslu - które za odpowiednią i satysfakcjonującą kwotę właściciel by sprzedał :decayed: ale z Ciebie żartowniś Jędrek Dobis przestań przecież tego sztrucla nikt i tak nnie kupi...tam nawet pranie było suszone a poza tym spokojnie....on i tak pójdzie poniżej średniej ...z allegro.....on ma jakiś dziwny napęd....żadko spotykany .....na jedną oś ....., czy jakoś tak ..... ---------- Post dopisany at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- chyba będzie ban ...........:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 jakbyś chciał A5 to znam takie ładne - w dieslu - które za odpowiednią i satysfakcjonującą kwotę właściciel by sprzedał :decayed: ale z Ciebie żartowniś Jędrek Dobis przestań przecież tego sztrucla nikt i tak nnie kupi...tam nawet pranie było suszone a poza tym spokojnie....on i tak pójdzie poniżej średniej ...z allegro.....on ma jakiś dziwny napęd....żadko spotykany .....na jedną oś ....., czy jakoś tak ..... ---------- Post dopisany at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- chyba będzie ban ...........:polew: no i Arturooo zapomniałeś że to jest auto po pantoflu co na spoty przestał jeżdzić PS. Jedrek takie żarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 nie po pantoflu......... ino .... u nas na to mawiają..... po laciu :grin::grin::grin:..... Jędruś wybacz...ale nie mogłem koledze odmówić wolnego tłumaczenia śląskiego ichniejszej nazwy :grin::grin: ---------- Post dopisany 01-02-2014 at 07:34 ---------- Poprzedni post napisany 31-01-2014 at 23:48 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jeszcze raz dzięki wszystkim za życzenia manny dwieście lat w kamieniołomach:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 100!! manny ---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- jakbyś chciał A5 to znam takie ładne - w dieslu - które za odpowiednią i satysfakcjonującą kwotę właściciel by sprzedał :decayed: ale z Ciebie żartowniś Jędrek Dobis przestań przecież tego sztrucla nikt i tak nnie kupi...tam nawet pranie było suszone a poza tym spokojnie....on i tak pójdzie poniżej średniej ...z allegro.....on ma jakiś dziwny napęd....żadko spotykany .....na jedną oś ....., czy jakoś tak ..... ---------- Post dopisany at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- chyba będzie ban ...........:polew: no i Arturooo zapomniałeś że to jest auto po pantoflu co na spoty przestał jeżdzić PS. Jedrek takie żarty to u nas się spoty odbywajO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Indywidualne Ja ostatnio przy okazji zakupów byłem pod Tesco A serio to z chęcią bym wpadł na jakiegoś spota, chociaz ten weekend odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi