Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jak najbardziej weekend na motoarenie ;) moja rodzinka też chce jechać

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Takie pytanie mam.

Czy ktoś z regionu nosi się ze sprzedażą jakiejś konkretnej B5 lub B6?

Kolega poszukuje, a chodzi o pewne auto. Najlepiej 1.8T lub V6 benzyna.

kolega, mojego znajomego miał sprzedawać B6 sedan, 3.0V6 Quattro. mogę się dowiedzieć

Opublikowano
Siemanko:wink:

---------- Post dopisany 30-06-2014 at 08:04 ---------- Poprzedni post napisany 29-06-2014 at 14:32 ----------

Siema dzisiaj :-) Kiedy jakiś spot widzę że się nikt nie pali do tego :-/

:hi: W przyszły weekend można by było spota ogarnąć :wink:

Mi pasuje ktoś jeszcze chętny niech pisze tylko wtedy gdzie... Ja proponuję motoArene w Toruniu. Trzeba się ogarnąć bo tu nudą wieje:wink:

Trzeba rozruszać towarzystwo, jestem na tak! :decayed: Tylko że u mnie sobota odpada, wesele... :wink:

Opublikowano
Siemanko:wink:

---------- Post dopisany 30-06-2014 at 08:04 ---------- Poprzedni post napisany 29-06-2014 at 14:32 ----------

Siema dzisiaj :-) Kiedy jakiś spot widzę że się nikt nie pali do tego :-/

:hi: W przyszły weekend można by było spota ogarnąć :wink:

Mi pasuje ktoś jeszcze chętny niech pisze tylko wtedy gdzie... Ja proponuję motoArene w Toruniu. Trzeba się ogarnąć bo tu nudą wieje:wink:

Trzeba rozruszać towarzystwo, jestem na tak! :decayed: Tylko że u mnie sobota odpada, wesele... :wink:

Trzeba się skrzyknac na konkretny termin najlepiej niech każdy pisze jak mu pasuje i coś się wybierze :-) Ogólnie jak tak czytam po innych regionach to co chwila coś robią a u nas trochę nuda :-(

Opublikowano
:hi::decayed:
Opublikowano

dziś byłem na jeździe testowej A3 sedan, baaaardzo fajnie :naughty:

Opublikowano

Jaka wersja silnikowa? Wnętrze podoba Ci się w nowej A3? :wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

silniczek słaby, 1.4TFSI 140 koni - taki mają u Konarzewskiego. Wnętrze mi się bardzo podoba - chociaż wiem, że są różne gusta. w środku jest pojemniejsze niż moje poprzednie A3, plastiki są lepszej jakości. spory bagażnik. naprawdę pozytywne zaskoczenie. skrzynia oczywiście S-tronic. szkoda, że nie mieli diesla... ale już jakiś pogląd na to auto mam :naughty:

Opublikowano

siema... mi wreszcie pasuje w week podjechać na ewentualny spocik...dla mnie może być sobota lub niedziela po południu

Opublikowano
silniczek słaby, 1.4TFSI 140 koni - taki mają u Konarzewskiego. Wnętrze mi się bardzo podoba - chociaż wiem, że są różne gusta. w środku jest pojemniejsze niż moje poprzednie A3, plastiki są lepszej jakości. spory bagażnik. naprawdę pozytywne zaskoczenie. skrzynia oczywiście S-tronic. szkoda, że nie mieli diesla... ale już jakiś pogląd na to auto mam :naughty:

A mówiłeś że czekasz na B9 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jędras sąsiad ma nową A3 w sedanie kolor jakby atramentowy ;) poprostu jest sliczna;) strasznie mi się podoba te A3 w sedanie ;)

Opublikowano

A mówiłeś że czekasz na B9 :naughty:

kiedy? bo nie przypominam sobie.. od dawna mówiłem, że chciałem A6 C7.. ale takie, które bym chciał sporo przekracza ewentualny budżet.

nie wiem czy sprzedam swoje auto, w sumie nie planowałem.. ale w zeszłym tygodniu kolega dzwonił, że jego znajomy chce kupić A5 i chciałby się przymierzyć do mojej.. jak obejrzał to stwierdził, że nie chce szukać nigdzie dalej tylko odkupić ode mnie :grin: ale szczerze mówiąc... nie wiem czy chcę się już pozbywać tego auta :decayed:

Opublikowano

To znaczy chciałem powiedzieć ze pisałeś w ktorymś wątku ( dotyczącym premiery B9 ), no chyba że to mi się pomyliło :D

Opublikowano

a tam to tak.. bo nie wiadomo na co wymienić, opcje są różne.. no i nie wiadomo przede wszystkim KIEDY wymienić :wink:

Opublikowano
:hi: cześ
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

wysłane z one v

Opublikowano
  • Autor

hello