Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema: chłopaki mam pytanko co jakiś czas zapala mi się kontrolka od oleju to co możliwe było już sprawdzane i nadal się zapala oco kaman bo zwariuje z nią :blowup:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jaki silnik i co sprawdzałeś?

Opublikowano

:siema: chłopaki mam pytanko co jakiś czas zapala mi się kontrolka od oleju to co możliwe było już sprawdzane i nadal się zapala oco kaman bo zwariuje z nią :blowup:

z tego co pamiętam to masz 1,8 benza... pewnie masz to co przerabiał WIŚNIA - zapchany smok pompy oleju.....:(

Opublikowano

z tego co pamiętam to masz 1,8 benza... pewnie masz to co przerabiał WIŚNIA - zapchany smok pompy oleju.....:(

A to nic przyjemnego wywalać miche

Patykiem pisane

A ciśnienie oleju miernikiem sprawdzałaś?

Patykiem pisane

Opublikowano

Siema Łotry :)

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

:bry: po długiej przerwie

Opublikowano

siemka :hi:

Opublikowano

bula się na FB pojawił to i na A4 zajrzał :decayed:

Opublikowano

bula się na FB pojawił to i na A4 zajrzał :decayed:

no ba w końcu w domu i normalny internet :wink: ale jutro dalej w drogę i trzeba będzie dalej zapie*dalać :facepalm:

Opublikowano

Opublikowano

:siema: no było sprawdzane to ciśnienie tak mi przynajmniej powiedzieli :kwasny: więc nie wiem co dalej z tym zrobić bo zapala się nadal

Opublikowano

:siema: no było sprawdzane to ciśnienie tak mi przynajmniej powiedzieli :kwasny: więc nie wiem co dalej z tym zrobić bo zapala się nadal

ja miałem tak, gdy czujnik oleju w misce padł..po otwarciu i zamknięciu maski kontrolka znikała, nie wiem czy w benzynie też tak jest umieszczony

Opublikowano

:bry:

Opublikowano

:hi: siema łotry ;) ostatnio w TVN TURBO w programie "absurdy drogowe" było o Bydgoszczy i moście jakimś :grin:

Opublikowano

Panowie, ktoś poleci jakis sprawdzony i uczciwy warsztat w bydgoszczy lub okolicach, do ktorego oddaje swoja furmanke? Rozrzad chce zrobic i olej zmienic, polecicie kogos bo ja mam tylko magika od fordów a audi mam stosunkowo krótko :<

Edytowane przez Taacz

Opublikowano

Ja od lat audice oddaje do Tego warsztatu http://www.autoservicev8.pl/kontakt.php zajmuje się głównie tą marką i jest naprawdę dobry. Zadzwoń do Wojtka

tel 502-603-269

Edytowane przez wkasza

Opublikowano

Już dwa razy ktoś mi wspominał o tym warsztacie, jeszcze mam dosyć blisko na koronowską, także jutro tam chyba pojadę.

Dzięki za potwierdzenie informacji ;) Pozdrawiam

Opublikowano

:bry:

Opublikowano

:hi: siema łotry ;) ostatnio w TVN TURBO w programie "absurdy drogowe" było o Bydgoszczy i moście jakimś :grin:

pewnie o nowym moście uniwersyteckim, w którym po miesiącu stwierdzono, że trzeba wymienić nawierzchnię :facepalm::grin: