bula87 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 dla przypomnienia. spot jutro o 17: 1. ewa_osowa 2. wera 3. Artur82 4. jedrekx 5. bula87 6. dobis1 7. Taacz8. ... kto będzie numerem 8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 CIN 33105 - srebrne B5 w sedanie. Klubowa ramka pod tablicę. Któż to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 dla przypomnienia. spot jutro o 17: 1. ewa_osowa 2. wera 3. Artur82 4. jedrekx 5. bula87 6. dobis1 7. Taacz 8. ... kto będzie numerem 8? a jak myślisz dobrze że śniegu nie ma bo nie chce mi się kół zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 1. ewa_osowa 2. wera 3. Artur82 4. jedrekx 5. bula87 6. dobis1 7. Taacz 8. Wkasza No to ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam, u mnie znowu pojawił się problem, tym razem simering na wale się poddał, jest spory wyciek Ciekaw jestem czy po zrzuceniu skrzyni sprzęgła nie będzie trzeba wymieniać, jeśli będzie w kiepskim stanie Panowie i takie pytanie, podłączyliśmy lampy tak jak powinno być, i pojawiły się trzaski, szumy gdy słucham radia, nawet stacji nie chce złapać gdy się xenon pali... Jakaś pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 dobrze że śniegu nie ma bo nie chce mi się kół zmieniać oby tylko nie padało i było sucho.. choć to mało prawdopodobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Padać niech sobie pada byle nie śnieg i temperatura na + Patykiem pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 niech nie pada! niebieskiego chce wyjąć w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 niech nie pada! niebieskiego chce wyjąć w końcu Panie dach chyba ma nie? Zobaczysz czy nie przecieka. Patykiem pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam, u mnie znowu pojawił się problem, tym razem simering na wale się poddał, jest spory wyciek Ciekaw jestem czy po zrzuceniu skrzyni sprzęgła nie będzie trzeba wymieniać, jeśli będzie w kiepskim stanie Panowie i takie pytanie, podłączyliśmy lampy tak jak powinno być, i pojawiły się trzaski, szumy gdy słucham radia, nawet stacji nie chce złapać gdy się xenon pali... Jakaś pomoc? załóż normalne przetwornice i bedzie oki..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 bry, pogoda to mnie rozbraja jak mało co.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 niech nie pada! niebieskiego chce wyjąć w końcu Panie dach chyba ma nie? Zobaczysz czy nie przecieka. Patykiem pisane Sprawdzone, nie przecieka.. ale czysty jest i mi go szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 siemanko umyjesz nic sie nie martw...przy tej pogodzie to nuda ...u nas 16 stopni....masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielbobik20 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Siemka kiedy rorobimy spot w Inowrocławiu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 dzisiaj jest pod Tesco w Bydgoszczy o 17:00 z innymi miastami jest ciężki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi