Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli ktos ma życzenie niech dzwoni 603456517 SPOT W TORUNIU NIEDZIELA GODZ DO USTALENIA

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie ma co sobie dogryzać a pisanie na forum

jak ktos ma problem albo nie ma czasu niech sie nie udziela i tyle :thumbdown:
A tam, czas na napisanie posta czy wklejenie fotek to nie to samo co wyprawa na spota.

Zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz majki. Lepiej coś ciekawego zaproponowac na spotkanie a nie tylko narzekać że frekwencja niska. Bardziej do ludzi przemawia zachęta aniżeli zjebka ;)

Za tydzień jest zlot w Pile więc pewnie na miejscu też nic nie wyjdzie, ale może w środę podjedziemy na miejscóweczkę do Myslęcinka? Dla wielu nowe miejsce, świeże powietrze, las, szum drzew, ptaki i takie tam :>[br][br]

[edit]

Przed chwilą nad Bydgoszczą oberwała się chmurka i nieźle siurnęło:[br]

deszcz01.th.jpg deszcz02.th.jpg deszcz03.th.jpg deszcz04.th.jpg deszcz05.th.jpg

...także panowie, zapraszamy na kajaki do Bydgoszczy :polew:

Opublikowano

Nie ma co sobie dogryzać a pisanie na forum

jak ktos ma problem albo nie ma czasu niech sie nie udziela i tyle :thumbdown:
A tam, czas na napisanie posta czy wklejenie fotek to nie to samo co wyprawa na spota.

Zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz majki. Lepiej coś ciekawego zaproponowac na spotkanie a nie tylko narzekać że frekwencja niska. Bardziej do ludzi przemawia zachęta aniżeli zjebka ;)

Za tydzień jest zlot w Pile więc pewnie na miejscu też nic nie wyjdzie, ale może w środę podjedziemy na miejscóweczkę do Myslęcinka? Dla wielu nowe miejsce, świeże powietrze, las, szum drzew, ptaki i takie tam :>[br][br]

[edit]

Przed chwilą nad Bydgoszczą oberwała się chmurka i nieźle siurnęło:[br]

deszcz01.th.jpg deszcz02.th.jpg deszcz03.th.jpg deszcz04.th.jpg deszcz05.th.jpg

...także panowie, zapraszamy na kajaki do Bydgoszczy :polew:

NIE ZJEBKA TYLKO PISZE JAK WIDAĆ, A CO MAM ZAPROPONOWAĆ ŻE DZIEWCZYNY PRZYWIOZE NA SPOTA I STRIPTIZ BĘDZIE :polew: A MOŻE ZE KAZDEMU PO 20 ZŁ NA PALIWO DAM ZA TO ŻE PODJEDZIE :polew: WIĘC NIE BĘDE SIĘ UDZIELAŁ NARAZIE I PROPONOWAŁ SPOTÓW :gwizdanie: ZOBACZE CO CIEKAWEGO INNI ZAPROPONUJĄ I MAM NADZIEJE ŻE TOBĘDZIE W TYM ROKU :mysli: TACY LUDZIE JAK JA SĄ NA INNYCH FORACH I MIASTACH I JAKOS POTRAFIĄ CZĘSTO SIE SPOTYKAC I POPLOTKOWAĆ :> POZDRO DLA KLUBOWICZÓW :good:

Opublikowano

Mnie tam tak namawiać nie trzeba, jak mam czas to chętnie się pojawiam a jak pogoda dopisuje to nawet z całą rodziną :gwizdanie:

Jesteśmy dorośli, każdy ma swoje sprawy i nie dla każdego priorytetem jest cotygodniowe zajeżdżanie na spota. Porównywanie nas do innych mast też nie do końca ma sens bo porównaj sobie liczbę aut u nich a u nas. Niestety... nic na to nie poradzisz.

Pod rozwagę rzuciłem propozycję środowego spotkania w Myślęcinku :hi:

Miejsce ładne, jest gdzie stanąć a do tego coś nowego. Czekam co Wy na to.[br][br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 15:31_________________________________________________[br]

[edit].

Plan na teraz jest taki: kto ma ochotę na małe pogaduchy dzisiaj, to niech podjedzie na stację Shell w Złejwsi Wielkiej na 19.00. Na chwilę obecną zadeklarowali przyjazd majki, binek, rafi, reniu. Deszcze już przeszły także na głowy nam nie powinno napadać.

Opublikowano

Ty Majki z tymi 20pln-a to świetny sposób hehe

choć wolał bym te laseczki :)

Jestem za dzisiejszy szybkim spotkaniem[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 17:12_________________________________________________Jeszce tak dodam że nie ma co patrzeć na inne miasta tylko na swoje. I zastanowić się co zrobić żeby poprawić frekwencje.

Spoty spontan są ok o ile wszyscy się o nich dowiedzą na czas i akurat mają czas. A za to spoty zaplanowane z 2 tygodniowym wyprzedzeniem dadzą nam dużą frekwencje bo ludzie zdążą się na nią przygotować.

Opublikowano

Dobrze gada :drinks:

Aktualizacja dzisiejszego spotkania:

miejsce - Motoarena toruń

godzina - 19.00

Opublikowano

Ok to ja będę jechał na motoarene o 19:00[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 17:40_________________________________________________jak bym się spóźnił to poczekajcie na mnie chłopaki :)

Może w miedzy czasie byśmy podjechali na ten pas o którym rozmawialiśmy na ostatnim spocie ?

Opublikowano

NO PANOWIE CHYBA NIKT SIĘ NIE SPODZIEWAŁ DZIŚ TAKIEGO OBROTU SPRAWY :> NIEDZIELNY SPOCIK ZALICZONY Z NAWIĄZKĄ I ATRAKCJAMI :cool1:

Opublikowano

Nigdy nie bądź lepszy od Prezesa :)

Termin, godzina, miejsce następnego BIG SPOTU ustalony

Niedziela 12.07.2009

Godzina - 12:00

Miejsce - Toruń

Poniżej mapka dojazdu:

1. mapa z oddali

mapa1.jpg

2. mapa z bliska

mapa2.jpg

Generalnie super miejsce i do grila i do małych wyścigów - fajne dwa pasy praktycznie bez aut :) już wypróbowane Kroghot vs Majki

Oczywiście dla osób z innych miast możemy się gdzieś indziej umówić i potem tam dojechać.

Opublikowano

Nigdy nie bądź lepszy od Prezesa :)

Termin, godzina, miejsce następnego BIG SPOTU ustalony

Niedziela 12.07.2009

Godzina - 12:00

Miejsce - Toruń

Poniżej mapka dojazdu:

1. mapa z oddali

mapa1.jpg

2. mapa z bliska

mapa2.jpg

Generalnie super miejsce i do grila i do małych wyścigów - fajne dwa pasy praktycznie bez aut :) już wypróbowane Kroghot vs Majki

Oczywiście dla osób z innych miast możemy się gdzieś indziej umówić i potem tam dojechać.

MIEJSCÓWKA DZIŚ WYPRÓBOWANA, WYŚCIG BYŁ I MUSZĘ PRZYZNAĆ ŻE KROGHOT DAWAŁ RADE,NO WIĘC KLUBOWICZE TYDZIEŃ PRZED CHYBA OGARNIEMY ZAPISY NA SPOT Z GRILEM :gwizdanie: NIEDZIELA 12 CZERWCA GODZ ??? MOŻE USTALIMY POTEM :good:

Opublikowano

Widzisz Majki a jednak się udało coś zorganizować :> Dzisiejszy spocik wyszedł bardzo pozytywnie, oby tak dalej :good: [br]

spot20090705001.th.jpg spot20090705002.th.jpg spot20090705003.th.jpg spot20090705004.th.jpg spot20090705005.th.jpg spot20090705006.th.jpg spot20090705007.th.jpg spot20090705008l.th.jpg spot20090705009.th.jpg spot20090705010.th.jpg spot20090705011.th.jpg spot20090705012.th.jpg spot20090705013.th.jpg spot20090705015.th.jpg spot20090705017.th.jpg spot20090705018.th.jpg spot20090705019.th.jpg spot20090705020.th.jpg

Opublikowano

Panowie, pierwszy raz miałem przygodę z wideorejestratorem.

Na autostradzie do Gdańska chłopaki wyczesali mnie na 10 punktów i 400 pln.

Chyba zacznę zapisywać się na kursy do WORDu. :/

Opublikowano

Współczuję. Z jakim wynikiem jeśli można wiedzieć?

Opublikowano

215 :confused4:

Opublikowano

Panowie, pierwszy raz miałem przygodę z wideorejestratorem.

Na autostradzie do Gdańska chłopaki wyczesali mnie na 10 punktów i 400 pln.

Chyba zacznę zapisywać się na kursy do WORDu. :/

a bedziesz w tvnturbo?? :naughty:

Opublikowano

TO KTO SIE PISZE NA SPOTA W NIEDZIELE :gwizdanie:

Opublikowano

Czas zapodać listę obecności:

1. Kroghot

2. Majki77

3. Reniu

4. rafi_a4

5.

6.

7.

8.

Wpisywać się śmiało!!!!!!!!!!

Opublikowano

W poniedziałek pytasz? ;)

rafi_a4... Daj fotki z wczoraj jak masz pod ręką :gwizdanie:

Opublikowano

66f41bb399b06781med.jpg

filmiki:

http://picasaweb.google.com/Rafiia4/Filmy#

zdjęcia:

http://picasaweb.google.com/Rafiia4/5lipiec2009#

jest sporo zdjęć a nie mam czasu na przeróbkę, wrzuciłem do picasa - kto chce niech sobie ściągnie.

pozdrawiam

Opublikowano

ja wygralem znowu wycieczke.................. do roboty, takze w lipcu raczej nie zawitam na zaden spot, i chyba troche ucichene na forum bo z netem krucho :wallbash::a4fan: