Opublikowano 30 Września 201213 l jedzie ktoś jeszcze z Bydgoszczy oprócz mnie? Kierownik nie jedzie..
Opublikowano 30 Września 201213 l yyy.. chyba nikt nic nie zrobił.. Robertuss widzieliśmy Cię jak tankowałeś
Opublikowano 30 Września 201213 l o nie Musti żadnego alkoholu już jak droga wczoraj? ha ha spokojnie rozumiem Cię , ale poczekaj tylko niech ja ogarnę sobie działeczkę wtedy zrobię spota A4 Klub Polska i %%%% droga całkiem spoko niebieskich dużo nie było 2h wracałem do siebie
Opublikowano 30 Września 201213 l ok trzymam za słowo, że jak wieniec na dachu będzie to symbolicznie na piwko..
Opublikowano 30 Września 201213 l ok trzymam za słowo, że jak wieniec na dachu będzie to symbolicznie na piwko.. Ty się czuj zaproszony i przyjechał byś w końcu do mnie póki co dojechać nie możesz
Opublikowano 30 Września 201213 l Musti co się odwlecze to nie uciecze mam nadzieję że wpadniesz tak jak gadaliśmy przez tel
Opublikowano 30 Września 201213 l ok trzymam za słowo, że jak wieniec na dachu będzie to symbolicznie na piwko.. Ty się czuj zaproszony i przyjechał byś w końcu do mnie póki co dojechać nie możesz a nic mi nie mów takie zmiany ciśnień na jesień mam w tym Świeciu, że szkoda gadać tak głowa boli