Arturoo Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 i ja dokładam się do życzeń :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
dobis1 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 witam witam i o zdrówko pytam (po week)
marcintuchola Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Koledzy sprzedaje ktoś z forum nowe opony zimowe na f-VAT?
marcintuchola Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Ok dzięki zaraz bede pisał do niego
Arturoo Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 sam tego nie rozruszam.....spot zimowy daleko.....letni by się przydał
przemciotorun Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 ja znowu auto mam w czesciach
przemciotorun Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 pakuje zaleglosci..... ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ---------- orientuje sie ktos gdzie w bdg lub kuj-pom (z wylaczeniem torunia bo tu bida) znajduje sie jakis duzy sklep/komis z wózkami dzieciecymi?
Robertuss Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 orientuje sie ktos gdzie w bdg lub kuj-pom (z wylaczeniem torunia bo tu bida) znajduje sie jakis duzy sklep/komis z wózkami dzieciecymi? Potrzeba używanego wózka? Tak się składa, że mam jeden na sprzedaż
przemciotorun Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 orientuje sie ktos gdzie w bdg lub kuj-pom (z wylaczeniem torunia bo tu bida) znajduje sie jakis duzy sklep/komis z wózkami dzieciecymi? Potrzeba używanego wózka? Tak się składa, że mam jeden na sprzedaż wlasnie nie chodzi o to czy uzywany czy nowy tylko wege/wielkosc po zlozeniu itp.... zona ma pare modeli ale jak pisalem wczesniej w toruniu bida, a przez internet nie chcemy kupowac.....
Rekomendowane odpowiedzi