WIŚNIA Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Andżeje pijo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan24 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Amerykański aktor Paul Walker, znany głównie z filmów "Szybcy i wściekli", zginął w sobotę w wypadku drogowym na północ od Los Angeles. Miał 40 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Wysłane z Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Cześć wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 no to zapalenie gardła i zatok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan24 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Polecam cherbate z imbirem miodem i cytryną pomaga :-) Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 póki co antybiotyk do piątku ale zwolnienia lekarskiego brak w sumie gdyby nie kaszel (od zatok) to nie wyglądam wcale na chorego a tymczasem sobie spożywam herbatę z miodem i cytryną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan24 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 No to zdrówka życzę ;-) Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 dzięki, przyda się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Karolussss - 100lat!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 all ...i solenizantowi 100 latek Producent kalendarza klubowego już ma sie lepiej ,czy dalej zasmarczony chodzi ? wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 producentem nie jestem za produkcję odpowiada jarko ja jestem organizatorem raczej zasmarczony dalej, mam antybiotyk do piątku 100 lat Karol! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan24 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zawisza dziś dal rade!!! Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zawisza dziś dal rade!!!Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka no i git. Jedrek gdzie mnie wyptrzyles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan24 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Siema all ;-) Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Siema all ;-)Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka elo dzis sie nie spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi