gacek882 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 nie moge znalesc nic nigdzie na forum na ten temat. mam licznik z 1/2 fis i nie pali mi sie wogole rezerwa ,nie wiem czy to ma jakis z tym związek ale jak zatankuje na full to wskazówka sie podnosi po ok 100km przejechanych
arczi900819 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 może czujnik, Vag nie wyrzuca błędów?
gacek882 Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 w której grupie szukać błedu?? na silniku i ukladzie komfortu nie ma błedów. a z licznikami nie łączy mi sie vag jak i z poduszkami
arczi900819 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Jak nie łączy się z licznikiem to może coś z nim nie tak. Podmień od kogoś innego to zobaczysz. Jak nie ma błędów to możliwe że coś z zegarami lub elektroniką przy liczniku
gacek882 Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 nie mam zbytnio od kogo. a na 1/2 fis powinna sie tez swiecic kontrolka plynu do spryskiwaczy?? jesli tak to tez mi nie swieci to moze i naprawde cos z zegarem
arczi900819 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Ale dziwne że nie chce się łączyć przez VAG-a. Podjedź na jakiś szrot i powiedz że nie wiesz czy to jest wina licznika i czy mógł byś na miejscu sprawdzić i podmień. jak będzie dobrze to git a jak nie to trzeba szukać dalej. Prosta zasada. Najpierw rób wszystko to co cię nie kosztuje
Rekomendowane odpowiedzi