Szymoonk Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Nic na ten temat nie znalazłem na forum wiec sie pytam jak zdjąć spryskiwacze z maski i dobrać sie do tego mechanizmu grzewczego? bo mechanik "zapomniał" podłączyć przewody które były tylko włożone do maski=|
Pikuś Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Od komory silnika po zdjeciu gumowych oslon. Podwarzasz sprysk i powinnna Ci calosc wyskoczyc.
Szymoonk Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Opublikowano 22 Listopada 2007 Próbowałem ale nie udało sie możesz mi dokładniej opisać gdzie podważyć ?
Szymoonk Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Opublikowano 22 Listopada 2007 czyli ten cały sprysk wychodzi na zewnątrz maski ? I czy on sie rozkłada jakoś czy w całości ?
hodmar Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 co by nie zakładac tematu, kiedy te podgrzewacze działaja to mnie zastanawiało(np. włoczonie ogrzewania tylnej szyby) i miałem takie wrarzenie ze to nie działa a moze jak to sprawdzic czy to działa.
Szymoonk Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Opublikowano 22 Listopada 2007 ja mam '95 i napięcie pojawia sie na kablach po włączeniu tylnej szyby
dagmara Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 ja mam '95 i napięcie pojawia sie na kablach po włączeniu tylnej szyby witam, ja mam 2005 i problem z zamarzniętymi spryskiwaczami(płyn jest zimowy)-jak to działa?
Rekomendowane odpowiedzi